Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Ludzie co wy widzicie w tych dwóch szajsach chyba nie idziecie z tym sprzętem na jakość,tylko na cenę zeby to tylko grało.
Napisano
Założyłes nowy wątek tylko nie wiem po co?Co z niego wynika ?Puste słowa nie poparte konkretami.Z twoich innych postów można wywnioskować że uważasz się za osobę która na sprawach związanych z audio zjadła przysłowiowe zęby.Więc nas uświadom co najlepiej kupować a czego nie?Żebyśmy nie kupowali jak to określiłeś szajsu.

Pozdrawiam

Napisano
Hehe dawno tak sie nie usmialem jak czytajac posty m28723m. Najbardziej przypadly mi do gustu 2 :

".Polecam ALTUS 300 za 700 zł.sztuka,są tez 200,a najtańsze 110.dlatego one bo mają największą efektywność w db a to jest najważniejsze."

"Ja mam kolumny ALTUS 300 połączone kablami bardzo grubymi tzn zarówno + jak i - .
średnica czyli serokość waha się w granicach + (5 mm), - (5 mm).razem cały 10 mm.
Dlaczego takie duże.Ponieważ im szersze tym mniej się nagrzewają i lepiej przewodzą muzykę tak jak chinch
pozłacany a nie zwykły.Rozumiesz.Polecam takie kable.Wybierz jakieś profesionalne."

I mimo podlej pogody humor mi powrocil hehe icon_biggrin.gif
Napisano
No dobra - dość tych wygłupów - weekend się skończył, czas się wziąć do pracy.

Temat zamykam, a większość postów ich autora usuwam - jako niemerytoryczne, pisane na siłę (często dłuuugo po ostatnim poście poprzednika) chyba tylko dla liczby postów... , raczej mało wnoszące do tematu itd. A o potencjalnej "burzy na Forum" to już wcześniej wspomniał Muzyczny_Gość

Pozdrawiam
PS. No to jeszcze Radi73 się tu załapał przed zamknięciem - ale akurat z tymi stwierdzeniami by nie wyrzucać radosnej twórczości do kosza to się nie zgodzę. W potencjalne "uspokojenie..." też jakoś nie wierzę icon_mrgreen.gif Jak ma być porządek i w miarę spokojnie - to będzie!
Napisano
Ja też miałem niezły ubaw z naszego nowego ,,hurtownika" bylejakich postów icon_smile.gif. Myślę, że szkoda tak radosnej twórczości wyrzucać do kosza. Na jakąś, bądź dwie płyty w naszym konkursie chyba już zasłużył, jak je otrzyma to może uspokoi się....
Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
  • Utwórz nowe...