zlowik Napisano 3 października 2007 Udostępnij Napisano 3 października 2007 Niemoge znalesc takiego tematu, mam nadzieje ze nie bylo. Poniewaz w tym temacie jestem akurat kompletnie zielony chcialem spytac jaka najlepsza jest mp3 w cenie tak do 200zł. Pojemnosc starczyla by 1 gb. Czy roznice miedzy nimi sa duże? czy bardziej zależy od sluchawek ? Moze lepeij troche oszczedzic na mp3 a dolozyc do sluchawek ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norek Napisano 3 października 2007 Udostępnij Napisano 3 października 2007 Wiesz co ja jak szukalem to powiem Ci ze sa duze i to najbardziej zalezy od samego odtwarzacza. No te cale ipody i iriviery maja jakosc bardzo slaba tego sie sluchac tak naprawde nie da. Ja zakupilem sobie FM37 ale on okolo 600zl, sporo ale ladnie gra. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zlowik Napisano 3 października 2007 Autor Udostępnij Napisano 3 października 2007 huhu to nie dlamnie cena z racji tego ze dużo jej nie będe uzywał, tyle co w pracy. Dlatego szukam jakiejs do 200 zł plus słuchawki tez ok 200 zł Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 3 października 2007 Udostępnij Napisano 3 października 2007 Cytat huhu to nie dlamnie cena z racji tego ze dużo jej nie będe uzywał, tyle co w pracy. Dlatego szukam jakiejs do 200 zł plus słuchawki tez ok 200 zł tez mailem z tym dylematkupilem jakies cudo typu zdjelano i wymyslano i zlozono ..made in chinai powiem takze standardowymi sluchawkami - masakra... az uszy bola - i mozna sie naprawde zrazic..dokupilem sluchawki najpierw bodajze za 30zl (niestety przez przypadek zdepnolem jedna (cholera!!)i pozniej kupilem koljne jakies creativy za 65zlno...i.. o niebo lepiej minusem takiej chinszczyzy jest to,ze czasami sama sie wylaczy lub zawiesi (naszczescie nie czesto ) czsami trafi na utwor ktorego nie moze otwozyc a reszte otwiera pomimo tego samego katalogu i tego samego kompresora;-)ogolnie jezeli chcesz uprzejmnic sobie 30 minut do pracy - moze byc..Sluchaelm jakiegos creativa muvo czy jakos tak..roznicy bardzo zauwazalnej nie bylo Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zlowik Napisano 3 października 2007 Autor Udostępnij Napisano 3 października 2007 no wiec mialem racje ze sluchaweczki poprawiaja zdecydowanie jakosc odsluchu. Czyli jakas mp3 za 100-200 zl i powiedzmy sluchaweczki SENNHEISER PMX-100 powinny umilic prace w dosc zadowalajacym stopniu . Tylko dalej zadnej konkretnej firmy nie uslyszalem. Creative by bylo ok ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 3 października 2007 Udostępnij Napisano 3 października 2007 Cytat Creative by bylo ok ? Oczywiście, choćby 1GB CREATIVE MUVO V100 coś za ok 130PLN można nabyć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gotwald Napisano 29 października 2007 Udostępnij Napisano 29 października 2007 dla amatorow dobrej jakosci dzwieku polecam Lg Fm37 jednak nagroda eisa robi swoje!!!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 30 października 2007 Udostępnij Napisano 30 października 2007 Najlepszy odtwarzacz mp3 do 200zl:http://www.allegro.pl/item261567009_hit_od...b_mixmedia.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tsunami Napisano 16 listopada 2007 Udostępnij Napisano 16 listopada 2007 Creative Zen Stone Plus. Mam go już kilka miesięcy i jestem z niego bardzo zadowolona. Zarówno słuchanie mp3 czy radia jest naprawdę bardzo przyjemne. Poza tym ma zegarek stoper dyktafon-fuull wypas. Poza tym ten odtwarzacz ma fajny niebieski wyswietlacz. Cena od 177zł powyżej Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjk Napisano 3 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2007 nie jestem specjalistą, ale testowałem odtwarzacz Phillipsa, Creative i Lago. I do 200 zł polecę Ci taki: http://www.lago.pl/mp3-121-4-gb-z-radiem-p-277.html4gb, radio, dyktafon, dysk przenośny, mały i wygdny, z firmą lago nie było żadnych problemów.70 dałbyś za sam dysk przenośny 4gb.. wg mnie się opłaca. A jakościowo jest całkiem nieźle. Jeśli dokupisz sobie rzeczywiście wypaśne słuchawki (ale nie muszą być od razu), to generalnie rzecz biorąc powinieneś (powinnaś) być zadowolony/a.Pozdtawiam i mam nadzieję, że Ci pomogłem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oxygenum Napisano 6 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2007 Dla mnie liczą się 3 firmy :1. Creative za obsługę i jakość dźwięku (brat ma Creative Zen Nano Plus) gra fajnie2. I-River dobra jakość jeśli wierzyć opiniom na innych forach (sam nie sprawdzałem)3. Sandisk -sam posiadam Sansa m240 1GB i mi starcza.Nie kupuj jakiś pseudo-mp3 playerów w marketach bo w większości jest to bubel z trzeszczącym dźwiekiem.Idź sobie do Media Markt czy czegoś podobnego sprawdź jak grą i obejrzyj różne modele i kup w internecie jest dużo taniej!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano 13 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2007 Ja używam Apple'a 2 GB. Jest super! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stanisława Napisano 13 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2007 A ja mam iRiver też 2GB ze słuchawkami. Jak dla mnie to gra wyśmienicie. Lepiej od samsunga którego poprzednio miałem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebse Napisano 31 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 31 grudnia 2007 Mam odtwarzacz mp3 Creative MuVo V100 2GB z USB. Można teraz kupic go za mniej niż 150zł. Dźwięk jest na tyle poprawny, że nie ma co przepłacac za droższe modele. Tańszych też nie kupuj, bo można rozczarowac się ich graniem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bigman Napisano 1 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2008 Ja używam ipoda shuffle 1 GB. Dostałem go w prezencie więc musiałem zanurzyć się w świat Applowych pomysłów. W sumie chociaż sposób ładowania utworów jest delikatnie mówiąc nieciekawy, to jednak itunes pozwolił zapanować trochę nad kompletnym bałaganem w komputerze. Jakość dźwięku jest dla mnie wystarczająca (pamiętajmy że to mp3, a nie hi-end), a rozmiary i stylistyka są wg mnie rewelacyjne. To taki "audiofilsko" minimalistyczny odtwarzacz. Ale cena zdecydowanie za wysoka.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GAWRON___M Napisano 15 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2008 http://www.allegro.pl/item298067527_creati...ioocha_ss_.html najlepszy odtwarzacz w twoim budzecie 224zl+Koss the plug 45zl + wysylki i zamkniesz sie w kwocie 300 zl.Ps sklepowa cena sluchawek 120-140 zl ale ja swoje kupilem na allegro i zadnego walka nie bylo ,kolega tez kupil. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts