space Napisano 3 października 2007 Napisano 3 października 2007 Mam kino domowe, dvd+amplituner, ale teraz wygrzebałem stary wzmacniacz stereo, czy mogę go podłączyć jednocześnie z amplitunerem? Odpisz, cytując
Pablo1964 Napisano 3 października 2007 Napisano 3 października 2007 Tak, kablem cyfrowym (optycznym lub coax) łączysz DVD z amplitunerem a przewodami analogowymi chinch DVD ze wzmacniaczem. Odpisz, cytując
Fono Master Napisano 3 października 2007 Napisano 3 października 2007 Cytat Mam kino domowe, dvd+amplituner, ale teraz wygrzebałem stary wzmacniacz stereo, czy mogę go podłączyć jednocześnie z amplitunerem? A kolumny do którego masz podłączone ?Czy może masz dwie pary ? Odpisz, cytując
byk Napisano 4 października 2007 Napisano 4 października 2007 Cytat Mam kino domowe, dvd+amplituner, ale teraz wygrzebałem stary wzmacniacz stereo, czy mogę go podłączyć jednocześnie z amplitunerem? Do odtwarzacza DVD tak, łączysz przez kable analogowe, a amplituner zostaje cyfrowo, do kolumn już nie, albo to albo to - lub kup przełącznik. Odpisz, cytując
Recommended Posts