Igor_krk Napisano 16 lipca 2010 Udostępnij Napisano 16 lipca 2010 Witam wszystkich,Potrzebuję pomocy w doborze dobrego odtwarzacza mp3. Dotychczas posiadałem Creative Zen Micro 6GB ale zwiedziony zachwytami nad iRiver'em zakupiłem model E100 4GB i...kicha! porównując Zen'a i E100 to niebo a ziemia, dla przykładu puściłem ten sam utwór i zrobiłem odsłuch na słuchawkach AKG k518DJ, Creative brzmieniem deklasuję iRiver'a. Trochę żałuję wyboru, bo Zen'a właśnie sprzedałem dzień przed zakupem iRiver. Teraz mam następujące pytanie - potrzebuję odtwarzacza MP3 - najlepiej brzmiącego do rocka,jazzu,metalu, najlepiej do 200 zł, naturalnie może być używany i najlepiej pojemność 4-6 GB. Co proponujecie? Dobrze byłoby gdyby współgrał z Creative Aurvana Live! AKG k430, k518DJ i JBL 220 REF.Z góry dziękuję za wszelkie opinie i sugestie! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor_krk Napisano 16 lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 16 lipca 2010 Tylu znawców i nikt nie jest w stanie pomóc? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 16 lipca 2010 Udostępnij Napisano 16 lipca 2010 To chyba nie te forum .Tu większość ludzi słucha płyt CD. I tak naprawdę z mp3 nie ma nic wspólnego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor_krk Napisano 16 lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 16 lipca 2010 Może rzeczywiście:) dzięki za odzew Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas_P Napisano 6 października 2010 Udostępnij Napisano 6 października 2010 Wiem wiem, nieco późno ale jeśli chodzi o odtwarzacze to Cowon iAudio i7 mały poręczny mocny i niesamowita jakość dźwięku Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audio_Newby Napisano 16 listopada 2010 Udostępnij Napisano 16 listopada 2010 Potwierdzam, że odtwarzacze iAudio sa bardzo dobre. Niestety drogie. jakieś 6-7 lat temu miałem takiego z kolorowym wyświetlaczem, wbudowaną baterią. Obudowa była bardzo solidna grube aluminium. Jakością dzwięku przebijał iPody. Słuchałem rocka i metalu.Nie wiem niestety czy firma Cowon nadal trzyma taką jakość swoich produktów.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brutus Napisano 14 grudnia 2011 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2011 a może taki odtwarzacz mp3 Sony? Ja mam w tym momencie taki bazowy model nwz-b162 i jestem bardzo zadowolony, tam w zależności od parametrów – cena rośnie, ale ogólnie koszta są przystępne Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts