rocky78 Napisano 24 lipca 2010 Udostępnij Napisano 24 lipca 2010 Witam.Zakupiłem panasonica lumix tz7 i wszystko jest ok ale kiedy nagrywam film na tym aparacie to moge go tylko odtworzyć na aparacie.Kiedy aparat podłącze do komputera i tv nie pokazuje mi tego filmu.Jak odtworzyć filmy na tv.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 24 lipca 2010 Udostępnij Napisano 24 lipca 2010 Ja używam Media Player Classic do otwierania plików filmowych z Panasonica.O ile pamiętam to chyba Real Player też się nadaje (ale głowy nie dam za to...)Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 25 lipca 2010 Udostępnij Napisano 25 lipca 2010 a do Lumixa nie jest dołączone na płycie oprogramowanie? powinno być, jak kiedyś kupiłem FZ50 takowe miałem.Po za tym, zawsze udawało mi się pokazać na TV to co było w aparacie i wideo i zdjęcia. Masz kable dobrze podłączone? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radi73 Napisano 26 lipca 2010 Udostępnij Napisano 26 lipca 2010 Możesz śmiało też odtworzyć każdy filmik (nawet te Full HD 1080p), na komputerze za pomocą QuickTime 7:http://www.apple.com/pl/quicktime/download/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts