rocky78 #1 Napisano 24 lipca 2010 Witam.Zakupiłem panasonica lumix tz7 i wszystko jest ok ale kiedy nagrywam film na tym aparacie to moge go tylko odtworzyć na aparacie.Kiedy aparat podłącze do komputera i tv nie pokazuje mi tego filmu.Jak odtworzyć filmy na tv.Pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RoRo #2 Napisano 24 lipca 2010 Ja używam Media Player Classic do otwierania plików filmowych z Panasonica.O ile pamiętam to chyba Real Player też się nadaje (ale głowy nie dam za to...)Pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
muzyczny_gość #3 Napisano 25 lipca 2010 a do Lumixa nie jest dołączone na płycie oprogramowanie? powinno być, jak kiedyś kupiłem FZ50 takowe miałem.Po za tym, zawsze udawało mi się pokazać na TV to co było w aparacie i wideo i zdjęcia. Masz kable dobrze podłączone? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Radi73 #4 Napisano 26 lipca 2010 Możesz śmiało też odtworzyć każdy filmik (nawet te Full HD 1080p), na komputerze za pomocą QuickTime 7:http://www.apple.com/pl/quicktime/download/ Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach