kamil.prezes Napisano 2 grudnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 2 grudnia 2006 Witajcie To mój pierwszy post. Mam problem. Chodzi o amplituner ze zmieniaczem DVD firmy Panasonic. Nie odtwarza mi płyt nagrywalnych tylko oryginały. Co mam robić? Jeśli ktoś wie jak temu zaradzić proszę pisać. Pozdrawiam. Kamil. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 2 grudnia 2006 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2006 Ten model taki jest, i w zasadzie nie da się go przerobić. Miałem podobny problem z DVD RV40, pomogła jedynie wymiana na nowszy model. Panasonic od pierwszych DVD, stawiał tylko na oryginały, aby użytkownicy nie wkładali piratów, skracając w ten sposób żywotność odtwarzcza. Od 3-4 lat zmienił nieco swoją politykę w tym zakresie, dostosowując się do wymogów rynku (MP3, Divx), umożliwiając odtwarzanie nagrywanych płyt. Teraz i tak częściej wprowadzają nowe modele, więc szybsza wymiana na nowszy model jest jemu na rękę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makro Napisano 27 marca 2007 Udostępnij Napisano 27 marca 2007 W przypadku płyt DVD-+R/RW próbuj je finalizować lub nagrywać od razu jako jednosesyjne, to ułatwia pracę napędowi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts