pelikan24 Napisano 24 sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 24 sierpnia 2010 Witam, Mam pytanie odnośnie w/w wzmaka. Chciałbym podłączyć dwa zestawy kolumn ale boję się że może wzmacniacz ne uciągnąć tego. Mam altusy 140 a jako drugi zestaw chciałbym też altusy ale może "75". Jak myślicie da rade mój monster czterem kolumnom?Pozdrawiam i za wszelkie odpowiedzi dziękuję. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 24 sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 24 sierpnia 2010 Nie widzę powodu aby ten wzmacniacz miał problemy z dwoma parami kolumn.Masz w nim przełącznik kolumn.Mogą grać jedne lub drugie albo obie pary razem.Jeśli mają grać wszystkie cztery polecam ten sam model. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 25 sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 25 sierpnia 2010 Audionet ma jak najbardziej rację. Ja mam do Ciebie pytanie. Czy te cztery kolumny będą grały naraz w jednym pomieszczeniu? Jeśli tak, to ciekawy jestem w jakim celu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts