leszcz Napisano 15 października 2007 Udostępnij Napisano 15 października 2007 Gotowce kosztują, a może da się coś we własnym zakresie, podpowiecie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 15 października 2007 Udostępnij Napisano 15 października 2007 Wtyki:http://allegro.pl/item253490253_komplet_wt...ec_schuko_.html Kabel:http://allegro.pl/item253490228_kabel_siec...cy_3x2_5mm.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damos Napisano 17 października 2007 Udostępnij Napisano 17 października 2007 Podpowiemy, weź kabel 3 żyłowy 3x2.5 lub więcej, koniecznie lity drut, kup solidnie wyglądające wtyki, cały kabel owiń folią aluminiową, taka jedzeniowa, znajdziesz w kuchni u żony lub mamy - niepotrzebne skreślić, względnie czeka Cię wycieczka na dół do sklepu jak masz stadium kablowej choroby mocno rozwinięte (żona uciekła). Żeby ładnie wyglądało daj jakąś izolację i gotowe, możesz zostać producentem kabli Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mojzesz Napisano 19 października 2007 Udostępnij Napisano 19 października 2007 I co? usłyszysz różnicę między takim wynalazkiem a zwykłym? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 19 października 2007 Udostępnij Napisano 19 października 2007 Dokładnie nie wiadomo dlaczego sieciówki "działają" ale "słychać" je w systemie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekk Napisano 19 października 2007 Udostępnij Napisano 19 października 2007 Możesz się bawić , ale z prądem nie ma żartów. Skocz do Sonus Oliva , sprzedają sieciówki za rozsądne pieniądze , a grają absolutnie świetnie. Mam kupiłem i nachwalić się nie mogę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts