phil Napisano 22 października 2007 Udostępnij Napisano 22 października 2007 Tak sobie myślę, że zamiast kupować odtwarzacz czemu nie mieć go w telefonie, a że będę zmieniał to proszę o rady, który fon ma najlepszą jakość dźwięku z mp3. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 22 października 2007 Udostępnij Napisano 22 października 2007 Sony Ericsson Walkman W950i, W850i maja najlepsza jakosc dzwieku i najlepsze odtwarzacze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 22 października 2007 Udostępnij Napisano 22 października 2007 tez mi sie wydaje, ze S.E. bedzie OKz racji koncernu Sony... walkamny..itp itd...to w koncu "oni"wyposccili pierwszego walkmana na swiecie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zlowik Napisano 23 października 2007 Udostępnij Napisano 23 października 2007 mialem okazje posluchac muzyczki z W950i i bylem pod wrazeniem, w porownianiu z poprzednimi telefonami. Problemem moze byc chyba tylko o ile nie jestem w błędzie wąski zakres jesli chodzi o dobór słuchawek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 23 października 2007 Udostępnij Napisano 23 października 2007 Podlaczasz odpowiednia przejsciowke i mozesz podpiac jakie sluchawki ci sie podobaja. Np w swoim K810i mam Creative EP-630 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zlowik Napisano 23 października 2007 Udostępnij Napisano 23 października 2007 o a to ciekawy patent, moglbys jakis link zarzucic jak to wygląda, chetnie nabyl bym taki wynalazek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 23 października 2007 Udostępnij Napisano 23 października 2007 To zwykla przejscowka. Fast port > gniazdo jack 3.5. Kosztuje grosze:http://www.allegro.pl/item257001594_adapte...w800_j220i.htmlSa tez lepsze jakosciowo np forevera, lub przejsciowki z mikrofonem albo calkowity wypas na bluetooth:http://www.allegro.pl/item256839247_zestaw...0_fv.html#photoDostajesz kanalowe sluchawki, ladowarke, akumulator itp i sluchasz muzykli z tel przez bluetooth. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 24 października 2007 Udostępnij Napisano 24 października 2007 Ze wszystkich fonów które miałem, najlepszą jakość dźwięku wydobywał z siebie SE. Nie było to najważniejsze kryterium dla mnie, by jego posiadać dłużej, więc poszedł w ręce bardziej potrzebującej osobie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kallor Napisano 7 listopada 2007 Udostępnij Napisano 7 listopada 2007 benQ ef 81 miażdzy k750i pod względem słuchawek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hybyrd83 Napisano 7 listopada 2007 Udostępnij Napisano 7 listopada 2007 sluchawki zawsze mozna zmienic, a nawet jest to wskazane jesli chcemy uslyszec wiecej i "prawdziwiej". To co dolaczaja do fonow to kiszka. Jesli chcesz cos przenosnego i sluchac muzyki na jakims poziomie kup sobie odtwarzacz iRiver lub cos na podonym poziomie. Wszelkie fony nie maja startu do takiego odtwarzacza. Dawno temu, gdy sluchalem jeszcze mp3 poza domem uzywalem iRiver. Dzis mam zupelnie przypadkowo fon SE w810i, sluchawki oryginalne ? - na tym wogole nie da sie sluchac. Co do jakosci dzwieku ? fon nie ma startu do starego juz iRiverka. Jesli nie chce Ci sie targac dwoch urzadzen fon i odtwarzacz, przy tym nie zalezy Tobie na jakosci dzwieku kup sobie fon z mp3. Jesli jest odwrotnie szukaj odtwarzacza z mozliwoscia odtwarzania Wav i opcjonalnie ogg. Ogg jest lepszy od mp3, obcina znacznie mniej. Jesli ma byc jakas jakosc polecam tylko i wylacznie Wav. pozdrhybryd Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 9 listopada 2007 Udostępnij Napisano 9 listopada 2007 A co tu porownywac W810i. Ma on zwyklego Walkmana 1.0 z tego co pamietam itd. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano 14 listopada 2007 Udostępnij Napisano 14 listopada 2007 Ja też stawiam na Sony'aka W950i. Posłuchałem i jak na swoje warunki gra naprawdę bardzo dobrze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stanisława Napisano 15 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 15 grudnia 2007 Mój soniaczek-eriksonek w850i jak dotychczas jest najlepszym fonem jaki miałem. Muzyka z niego gra wyśmienicie. Brzmienie jednak dużo zależy od zastosowanych słuchawek, orginały nie są najlepsze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebse Napisano 30 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2007 Mnie szkoda telefonu na takie jego wykorzystywanie. Muzyki słucham z odtwarzacza MP3, a telefon ma być niezawodny do rozmów. Mój telefon ma możliwość odtwarzania MP3, ale wtedy dość szybko zużywa się bateria i trzeba często ją ładować. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts