Szalejący w Bagnie Napisano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2020 Dzięki za wszelkie wskazówki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 9 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 kwietnia 2020 nie ma sprawy PS mój typ to Tannoy M2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szalejący w Bagnie Napisano 9 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 kwietnia 2020 Ale ma bass reflex z tyłu a ja mam miejsce tylko przy samej ścianie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 9 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 kwietnia 2020 Zawsze mozesz bas-reflex zatkac gabka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szalejący w Bagnie Napisano 9 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 kwietnia 2020 No tak, można też cały głośnik zawinąć w gąbkę albo lepiej owinąć papą. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 9 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 kwietnia 2020 (edytowany) No to jak tak podchodzisz do sprawy to masz problem nie do rozwiazania. Edytowano 9 kwietnia 2020 przez lysyrafal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szalejący w Bagnie Napisano 9 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 kwietnia 2020 Z całym szacunkiem ale Bass reflex z przodu jest rozwiązaniem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 9 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 kwietnia 2020 Niekoniecznie tym bardziej, ze masz miejsce przy samej scianie. Tutaj podaje przykladowy opis kolumn i poczytaj w nim od momentu ''Warto wiedziec" https://www.hfc.com.pl/test/2834,wilson-raptor-7.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szalejący w Bagnie Napisano 9 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 kwietnia 2020 Zdaję sobie z tego sprawę nie mniej jednak nie po to producent robi otwór w kolumnie, żeby go użytkownik zatkał. Żaden producent kolumn nie oferuje dedykowanych korków z gąbki które by poprawiały wrażenia odsłuchowe w niekorzystnych warunkach. Gdyby to miało sens to w otworach montowano by regulowane przepustnice. Może jednak ktoś odniesie się do mojego pytania zadanego kilka postów wcześniej? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 9 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 kwietnia 2020 To w takim razie po co producent dodaje gabki jako komplet z kolumnami skoro mozna by robic obudowy zamkniete i po klopocie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szalejący w Bagnie Napisano 9 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 kwietnia 2020 Żeby zatkać Któreś z moich są warte uwagi w tej cenie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 10 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2020 17 godzin temu, Szalejący w Bagnie napisał: Z całym szacunkiem ale Bass reflex z przodu jest rozwiązaniem. Nie jest, Tłukę te informację kilka razy w tygodniu. Zmęczony już jestem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szalejący w Bagnie Napisano 10 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2020 No dobra, nadrobiłem zaległości Dalej nie wiem co kupić. Używek nie ma w salonach do odsłuchu a jeździł po Polsce na odsłuchy nie będę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts