fujifilm Napisano 2 listopada 2007 Udostępnij Napisano 2 listopada 2007 Po ostatnim głośnym albumie MYTHODEA i ALEXANDER nic nowego nie nagrał. A od tamtego czasu minęło już parę lat... Trochę pieniędzy zaoszczędziłem i moge wydac 60 złotych na płytę, ale jaką ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 listopada 2007 Udostępnij Napisano 2 listopada 2007 Cytat Po ostatnim głośnym albumie MYTHODEA i ALEXANDER nic nowego nie nagrał. A od tamtego czasu minęło już parę lat... Trochę pieniędzy zaoszczędziłem i moge wydac 60 złotych na płytę, ale jaką ? Również Vangelisa? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 4 listopada 2007 Udostępnij Napisano 4 listopada 2007 Jak tak bardzo chcesz kupić płytę z dorobku Vangelisa, to na Merliniejest całkiem spora kolekcja jego płyt. Mogę przypuszczać, że nie posiadasz jeszcze wszystkich, więc mógłbyś wybrać sobie coś do kolekcji. No chyba, że chcesz coś najnowszego, to trzeba jeszcze poczekać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiola_Ka Napisano 4 listopada 2007 Udostępnij Napisano 4 listopada 2007 Tak, również posiadam kolekcję płyt Vangelisa. Spotkałam także mnóstwo podróbek, ale wiadomo, to nie to samo. Miło byłoby posłuchać nowości Również czekam na informację. A swoją drogą macie swoje ulubione utwory Vangelisa?Uwielbiam Conquest, Celtic down i sporo innych... Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 6 listopada 2007 Udostępnij Napisano 6 listopada 2007 Vangelis też jest moim ulubieńcem.Wydał tyle płyt że jeszcze sporo mi brakuje do skompletowania dyskografii .Uwielbiam płytę Oceanic ,uspokaja mnie .Choć ostatnio często słuchałem Alexandra może dlatego że jest nowsza.Kiedyś uwielbiałem jego wspólne płyty z Jonem ale już mi się znudziły.Przydało by się coś nowego.Na szczęście płyty Vangelisa można kupić trochę taniej.Naprzykład Pink Floyd nigdy nie tanieje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrus Napisano 6 listopada 2007 Udostępnij Napisano 6 listopada 2007 Cytat Naprzykład Pink Floyd nigdy nie tanieje. Tu się kolega myli.Wystarczy spojrzeć na Allegro i na płytę "Dark Side of The Moon" 30Aniv.SACD.Jest tego w cholerę za trzydzieści parę złotych, więc na pewno wytwórnia obniżyła cenę.A kiedyś trzeba było za to dać kosmiczne pieniądze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 listopada 2007 Udostępnij Napisano 7 listopada 2007 Jeśli chodzi o ceny płyt to:tu jest odpowiedni tematA wracając do tematu, to z tego co mi wiadomo, to po "Mythodei" była już tylko muzyczka do "Alexandra" i jakaś (nie wiedzieć która to już) kompilacja. Może znowu zacznie grać z Roussosem? Skoro nie ma nic nowego (albo jestem czegoś nieświadomy), to może ktoś pamięta trochę już zapomniany a jednak kapitalny album "China". Dosyć specyficzny, ale polecam, jeśli ktoś nie zna. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts