Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Gitara elektryczna podpięta pod e-mu 0204. Nie mogę poradzić sobie z ustawieniem odsłuchu "na żywo" gitary. Odsłuchać mogę tylko po nagraniu... W ogóle nie ma sterowania głośnością odtwarzania sygnału wejściowego spoza komputera... Ma ktoś może pomysł co z tym zrobić??
Druga sprawa to po nagraniu gitary dźwięk jest przesterowany... zmniejszenie głośności wejścia pokrętłem na obudowie karty zmniejsza ten problem ale go nie eliminuje... Też nie wiem co z tym zrobić... W windowsie nie ma w ogóle możliwości zmiany głośności wejść czy też "urządzeń nagrywających" co też jest troche dziwne...
Z góry dziękuję za wszelką pomoc.
Napisano
Okazało się że zrobiłem z siebie troche głupka icon_redface.gif i w końcu sam sobie poradziłem. wystarczyło zauważyć płytkę z dostarczonym oprogramowaniem które pozwala na wieeele. Parę efektów vst i nie tylko ogólnie można się fajnie pobawić. Temat do zamknięcia. icon_rolleyes.gif
  • 1 year later...
Napisano
mam pytanie ponieważ ostatnio kupiłem do zespołu dwie gitary basowe sklep nie przysłał mi jeszcze reszty sprzetu. Pytanie dotyczy tego czy uda mi się w jakiś sposób podłączyć dwie gitarki pod kino domowe żeby je sprawdzić, dostroić, w ogóle zobaczyć czy wszystko jest z nimi w porządku? I jeśli jest taka możliwość to czy możnaby podłączyć obie gitarki na raz?
sprzęt technicsa- wzmacniacz-przedwzmacniacz i korektotr