pawelzbrd Napisano 2 marca 2011 Udostępnij Napisano 2 marca 2011 WitamNiedawno kupiłem Skrzynie Basową Magnat B33 oraz wzmacniacz Magnat Edition 220HQ i mam pytanie czy da radę ten zestaw podłączyć do radia Sony MEX-BT2500 a dokładnie takie jak na linku http://www.sony.pl/product/ica-cd-tuners/m...=TechnicalSpecsz tyłu w radiu nie widzę żadnych dodatkowych wejść na dodatkowy wzmacniacz itp Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 2 marca 2011 Udostępnij Napisano 2 marca 2011 Rzeczywiście nie masz tutaj wyjścia liniowego dla wzmacniacza. Możesz ewentualnie podebrać sygnał z wyjść głośnikowych tzn. kupujesz takie klipsy i spinasz kable FRONT R/L z dwoma nowymi do wzmaka... ale z doświadczenia ci powiem, że nie będzie to zbyt pięknie grało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelzbrd Napisano 2 marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 2 marca 2011 to zostaje mi zmiana radia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 2 marca 2011 Udostępnij Napisano 2 marca 2011 Nie, na allegro są takie przejściówki - jak nie posiadasz wyjścia na wzmacniacz, poszukaj w dziale CA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelzbrd Napisano 2 marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 2 marca 2011 aa to fajnie, humor mi poprawiłeś bo szkoda mi by było rozstać się z tym radyjkiem a możesz podać przykładowy link z allegro z tymi przejściówkami żebym wiedział o jakie chodzi ?coś w stylu http://allegro.pl/brak-wyjscia-na-wzmacnia...1473826717.html Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 2 marca 2011 Udostępnij Napisano 2 marca 2011 Nie, chodziło o coś znacznie prostszego, jak podepniesz taką kostkę to zagra sam subwoofer Miałem na myśli taką małą spinkę, która ma kawałek blaszki poprzecznie, wkładasz dwa kable, zaciskasz, blaszka przebija izolację i tworzy się obwód. Niestety nie mogę znaleźć nigdzie zdjęcia... ale w sklepach CA powinni mieć takie duperele Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelzbrd Napisano 2 marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 2 marca 2011 Cytat Nie, chodziło o coś znacznie prostszego, jak podepniesz taką kostkę to zagra sam subwoofer no ale głośniki samochodowe też będą grać?sorki za takie pytanie ale z lekka ciemny w tym jestem ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 3 marca 2011 Udostępnij Napisano 3 marca 2011 Tak będą grać, po prostu dopniesz subwoofer, wszystko zostanie po staremu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelzbrd Napisano 3 marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 3 marca 2011 a to dzięki za pomoc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romanmtb Napisano 26 października 2013 Udostępnij Napisano 26 października 2013 WITAMMoże ktoś mi pomoże? Mam wzmacniacz YAMAHA AX-550,jak można podłączyć pod niego telewizor SAMSUNG UE46F6500.Jeżeli tak to jakim kablem i w kture gnizda telewizor-wzmacniacz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek75 Napisano 26 października 2013 Udostępnij Napisano 26 października 2013 Cytat WITAM,jak można podłączyć pod niego telewizor SAMSUNG UE46F6500.Jeżeli tak to jakim kablem i w kture gnizda telewizor-wzmacniacz. Było w innych tematach. Tv w instrukcji ma opisane wyjście optyczne, jeśli chodzi o dźwięk . Awaryjnie słuchawkowe . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SklepAudio Napisano 1 lutego 2014 Udostępnij Napisano 1 lutego 2014 Możesz jak pisze Przedmówca- awaryjnie do gnaizda słuchawkowego i też powinno spokojnie dac radę,przynajmniej tak wynika z opisu bo znajomy ma ten model tv. Daj znac czy się udało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chester99 Napisano 24 lutego 2014 Udostępnij Napisano 24 lutego 2014 Czy taki zestaw pasował by do alfy romeo 156? Oczywiście inne radio z wejściem na wzmaka Jestem w tym temacie kompletnym laikiem dlatego chciałbym was zapytac o zdanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 24 lutego 2014 Udostępnij Napisano 24 lutego 2014 Co to znaczy dobry? Zagrać, zagra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adas1995 Napisano 29 stycznia 2017 Udostępnij Napisano 29 stycznia 2017 można awaryjnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belfer54 Napisano 30 stycznia 2017 Udostępnij Napisano 30 stycznia 2017 Nowy forumowiczu nie zauważyłeś, że ostatnia odpowiedź została udzielona i to już zupełnie na inne pytanie niż w temacie wątku, przed ok. dwoma laty.DO KOGO PISZESZ. PEWNIE ABY ZAISTNIEĆ NA FORUM. TEMAT ZAMYKAM Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts