Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Rzeczywiście nie masz tutaj wyjścia liniowego dla wzmacniacza. Możesz ewentualnie podebrać sygnał z wyjść głośnikowych tzn. kupujesz takie klipsy i spinasz kable FRONT R/L z dwoma nowymi do wzmaka... ale z doświadczenia ci powiem, że nie będzie to zbyt pięknie grało icon_confused.gif
Napisano
Nie, chodziło o coś znacznie prostszego, jak podepniesz taką kostkę to zagra sam subwoofer icon_wink.gif

Miałem na myśli taką małą spinkę, która ma kawałek blaszki poprzecznie, wkładasz dwa kable, zaciskasz, blaszka przebija izolację i tworzy się obwód. Niestety nie mogę znaleźć nigdzie zdjęcia... ale w sklepach CA powinni mieć takie duperele icon_biggrin.gif
Napisano
Cytat

Nie, chodziło o coś znacznie prostszego, jak podepniesz taką kostkę to zagra sam subwoofer icon_wink.gif

no ale głośniki samochodowe też będą grać?icon_razz.gif
sorki za takie pytanie ale z lekka ciemny w tym jestem ;p
  • 2 years later...
Napisano
WITAM
Może ktoś mi pomoże? Mam wzmacniacz YAMAHA AX-550,jak można podłączyć pod niego telewizor SAMSUNG UE46F6500.
Jeżeli tak to jakim kablem i w kture gnizda telewizor-wzmacniacz.
Napisano
Cytat

WITAM
,jak można podłączyć pod niego telewizor SAMSUNG UE46F6500.
Jeżeli tak to jakim kablem i w kture gnizda telewizor-wzmacniacz.

Było w innych tematach. Tv w instrukcji ma opisane wyjście optyczne, jeśli chodzi o dźwięk . Awaryjnie słuchawkowe .
  • 3 months later...
Napisano
Możesz jak pisze Przedmówca- awaryjnie do gnaizda słuchawkowego i też powinno spokojnie dac radę,przynajmniej tak wynika z opisu bo znajomy ma ten model tv. Daj znac czy się udało.
  • 4 weeks later...
Napisano
Czy taki zestaw pasował by do alfy romeo 156? Oczywiście inne radio z wejściem na wzmaka icon_smile.gif Jestem w tym temacie kompletnym laikiem dlatego chciałbym was zapytac o zdanie.
  • 2 years later...
Napisano
Nowy forumowiczu nie zauważyłeś, że ostatnia odpowiedź została udzielona i to już zupełnie na inne pytanie niż w temacie wątku, przed ok. dwoma laty.
DO KOGO PISZESZ. PEWNIE ABY ZAISTNIEĆ NA FORUM.
TEMAT ZAMYKAM
Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
  • Utwórz nowe...