Piotr Sonido Napisano 12 października Udostępnij Napisano 12 października Dnia 9.10.2024 o 21:23, Pacman napisał: Docelowo ma współpracować z amplitunerem kina To nie Pre out a main in jak już. Jednak nawet model który tego nie ma możesz podłączyć pod amplituner kina. Pod warunkiem że ten ma PRE OUT. Regulujesz tylko dwoma potencjometrami głos,. Szybko do ogarnięcia ustawienie. Atoll, Arcam, Magnat, AA, Harman starszej daty to dobre drogi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pacman Napisano 12 października Udostępnij Napisano 12 października 3 godziny temu, Artur Charicki napisał: Widziałeś ten AMC? https://www.olx.pl/d/oferta/amc-xia-100-wzmacniacz-zintegrowany-ex-demo-CID99-ID129gEX.html Ten x i75 jest ponoć roczny tylko kupiony na amazon jak dobrze pamiętam. https://www.olx.pl/d/oferta/advance-acoustic-x-i75-roczny-CID99-IDZS0Hc.html Cześć, widzmiałem tego amc tylko ja szukałem tego xia 150, pewnie to samo tylko mocniejszy, ten Advance bardzo mi się podoba no i nie stary, niedaleko mnie gość sprzedaje Musical m2si jeszcze na gwarancji, hmm na coś muszę się zdecydowac 1 godzinę temu, Piotr Sonido napisał: To nie Pre out a main in jak już. Jednak nawet model który tego nie ma możesz podłączyć pod amplituner kina. Pod warunkiem że ten ma PRE OUT. Regulujesz tylko dwoma potencjometrami głos,. Szybko do ogarnięcia ustawienie. Atoll, Arcam, Magnat, AA, Harman starszej daty to dobre drogi. No niestety mój ampli nie ma pre out i ale w niedługim czasie będzie wymieniony, póki co chce zrobić fajne stereo Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 16 października Udostępnij Napisano 16 października No to generalnie nie przejmuj się czy będzie miał main in czy nie. To wartość dodana. Ale nie jest tak że bez tego wzmacniacz odpada. Weź do stereo taki który odpowiada Ci w stereo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pacman Napisano 16 października Udostępnij Napisano 16 października 16 minut temu, Piotr Sonido napisał: No to generalnie nie przejmuj się czy będzie miał main in czy nie. To wartość dodana. Ale nie jest tak że bez tego wzmacniacz odpada. Weź do stereo taki który odpowiada Ci w stereo. Dzięki Piotr, na tą chwilę zostały Atoll In100 i Musical m2si lub m3si Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 16 października Udostępnij Napisano 16 października 32 minuty temu, Pacman napisał: Dzięki Piotr, na tą chwilę zostały Atoll In100 i Musical m2si lub m3si No to dla mnie Atoll. Ale wybieraj po odsłuchu sam, no ewentualnie z innymi domownikami Powodzenia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pacman Napisano 20 października Udostępnij Napisano 20 października Witam ponownie Chciałbym podziękować wszystkim za rady i sugestie w wyborze wzmacniacza, ostatecznie wybór padł na Musical fidelity m3si, jestem bardzo zadowolony 🤪 Pozdrawiam wszystkich serdecznie 😀 2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 21 października Udostępnij Napisano 21 października Miłego słuchania w takim razie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts