galer48 Napisano 24 listopada 2007 Udostępnij Napisano 24 listopada 2007 (edytowany) czy ktos z was może wyrazić swoją opinie o tych wzmacniaczachVINCENT SV-226 mk IINAD C372 Edytowano 24 listopada 2007 przez cz58y Dla dopisania do postu używaj opcji "EDYTUJ". Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bert Napisano 24 listopada 2007 Udostępnij Napisano 24 listopada 2007 Ja wyrażę i to z wielką ochotą - Vincent jest ładny, a NAD ładny... inaczej...Galer48Ja wiem, iż nie chodziło Ci o wypowiedzi w typie powyższym...Oba wzmacniacze potrafią dobrze zabrzmieć...Ale mimo wszystko, nie bardzo rozumiem, jakiego rodzaju opinii szukasz...Napisz więcej - z czym to ma współpracować, jakiego rodzaju dźwięk lubisz, etc., etc.A tak...Odsyłam Cię do lektury:NAD 372Vincent SV-226Mam nadzieję, że trochę pomogłem...A na koniec -jak masz zamiar zakupić, któryś z tych wzmacniaczy - wypożycz je i posłuchaj u siebie w domu ze sprzętem, który będzie Ci towarzyszyć!Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 24 listopada 2007 Udostępnij Napisano 24 listopada 2007 Nad to bezpieczny wybór brzmienie raczej uspokojone.Vincent zdecydowanie ostrzejszy.Ważne jest też jaki masz pokój.Jakie kolumny.Jeśli to sprzęt na lata NAD na pewno będzie trwalszy i nie powinno być problemów z naprawą .Niestety wszystko się kiedyś psuje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts