galer48 #1 Napisano 24 listopada 2007 (edytowany) czy ktos z was może wyrazić swoją opinie o tych wzmacniaczachVINCENT SV-226 mk IINAD C372 Edytowano 24 listopada 2007 przez cz58y Dla dopisania do postu używaj opcji "EDYTUJ". Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bert #2 Napisano 24 listopada 2007 Ja wyrażę i to z wielką ochotą - Vincent jest ładny, a NAD ładny... inaczej...Galer48Ja wiem, iż nie chodziło Ci o wypowiedzi w typie powyższym...Oba wzmacniacze potrafią dobrze zabrzmieć...Ale mimo wszystko, nie bardzo rozumiem, jakiego rodzaju opinii szukasz...Napisz więcej - z czym to ma współpracować, jakiego rodzaju dźwięk lubisz, etc., etc.A tak...Odsyłam Cię do lektury:NAD 372Vincent SV-226Mam nadzieję, że trochę pomogłem...A na koniec -jak masz zamiar zakupić, któryś z tych wzmacniaczy - wypożycz je i posłuchaj u siebie w domu ze sprzętem, który będzie Ci towarzyszyć!Pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
audionet #3 Napisano 24 listopada 2007 Nad to bezpieczny wybór brzmienie raczej uspokojone.Vincent zdecydowanie ostrzejszy.Ważne jest też jaki masz pokój.Jakie kolumny.Jeśli to sprzęt na lata NAD na pewno będzie trwalszy i nie powinno być problemów z naprawą .Niestety wszystko się kiedyś psuje. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach