drugimarcin Napisano 6 października 2011 Udostępnij Napisano 6 października 2011 Nie wiem czy juz to widzieliscie, natknalem sie na ta strone w sieci, jak zrobic duzego suba od podstaw:) http://www.royaldevice.com/custom.htm W sumie nie wiem czy to nie bardziej do DIY, ale wrzucam w stereo.Pozdrawiam! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 6 października 2011 Udostępnij Napisano 6 października 2011 Zdaje się, że to już gdzieś było, albo sam widziałem wcześniej... ale trzeba przyznać, że projekt elegancki i do tego pewnie można burzyć ściany basem subsonicznym Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drugimarcin Napisano 8 października 2011 Autor Udostępnij Napisano 8 października 2011 Jakby zrobic cos takiego w garazu, to mozna przy okazji przy samochodzie pogrzebac albo z brudu by sie obsypal. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radi73 Napisano 9 października 2011 Udostępnij Napisano 9 października 2011 Robi wrażenie, ciekawe jak brzmi, no i czy gość jeszcze zyje...? Bo przy takim basie, to arytmia serca murowana (tak jak i basy murowane - he, he, he...)P.S. Korektor Pioneer-a??? , ble....... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 9 października 2011 Udostępnij Napisano 9 października 2011 Przy takim basie - może czasami trzeba go trochę wziąć za pysk i wtedy taki Pionek się przydaje Niewątpliwie o tym projekcie nie można powiedzieć, że "cała para w gwizdek" , bo bas jest pewnie powalający...Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts