magic Napisano 26 października 2011 Napisano 26 października 2011 mam gramofon ProJect Debut III,niestety moja mama na pokrywe polozyla klucze:/ i sie troche porysowala ,czy jest jakis sposob,plyn do polerowania ...tak zeby one zniknely..dziekuje za rade i pozdrawiam Odpisz, cytując
muzyczny_gość Napisano 28 października 2011 Napisano 28 października 2011 Względnie delikatna polerka z samochodowych kosmetyków - jakieś delikatne mleczko polerskie.Ale jak bedzie efekt i czy nie będzie gorzej to nie wiem Odpisz, cytując
Karol Jacek Napisano 23 czerwca 2012 Napisano 23 czerwca 2012 W ostateczności możesz wyrzucić gramofon i kupić nowy. Odpisz, cytując
RoRo Napisano 24 czerwca 2012 Napisano 24 czerwca 2012 Cytat W ostateczności możesz wyrzucić gramofon ... zamiast tego typu propozycji możesz darować sobie taki wpis - jako żart kiepski i nie w tym miejscu , a jako odpowiedź na pytanie jest jeszcze gorzej ...nie wspominając o "odgrzewaniu" starych wątkówPzdrawiam Odpisz, cytując
edward4 Napisano 8 sierpnia 2012 Napisano 8 sierpnia 2012 proponuję pastę G3 - sam polerowałem pokrywę od gramofonu - mokra gąbeczka i troszkę pasty, żadne TEMPO ani K2 Odpisz, cytując
muzyczny_gość Napisano 8 sierpnia 2012 Napisano 8 sierpnia 2012 kolego edward4RoRo jasno napisał o odgrzewaniu starych postów!!Zamykam. Odpisz, cytując
Recommended Posts