mikolajp Napisano 31 października 2011 Udostępnij Napisano 31 października 2011 witam, chciałem zakupić wieżę/miniwieżę do 300(najlepiej do 200zł , co mi polecacie? ważne jest, żebym mógł też podłączyć ipoda Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 31 października 2011 Udostępnij Napisano 31 października 2011 Przeszukaj najtańszy sprzet z allegro ze stacją dokującą do ipoda - ale w tej cenie moze być ciezko - bo same doki chyba są droższe.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikolajp Napisano 31 października 2011 Autor Udostępnij Napisano 31 października 2011 http://allegro.pl/scott-iwxh120-miniwieza-...1906753680.htmlhttp://allegro.pl/wieza-40w-ipod-sd-usb-mp...1888665413.htmlbędzie to jakoś grało? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 31 października 2011 Udostępnij Napisano 31 października 2011 Pewnie nikt z Nas takich przykładów nie słyszał i nikt Tobie nie odpowie czy i jak to to zagra.Każdy z Nas ma indywidualne wymagania, i wrzucić do "ogółu" tego się nie da. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 31 października 2011 Udostępnij Napisano 31 października 2011 Grało będzie jakoś jak kupisz używkę np. Denon D-G1MD, w tej cenie nic nowego nie zagra dobrze. Co do iPod'a to prawie pod każdą wieżę go podepniesz, wystarczy wejście AUX, a kabel pod wyjście dock'a można sobie dokupić - Fiio L1Jeśli koniecznie ma być nowa wieża to przynajmniej kup coś "renomowanego" typu Philips MCM-166 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berry Napisano 1 listopada 2011 Udostępnij Napisano 1 listopada 2011 M-AUDIO CS-325 na allegro Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patiaro Napisano 8 listopada 2011 Udostępnij Napisano 8 listopada 2011 eeeeee jak zwykle chciałem napisać coś ale po co..... za 300 złotych to hm kilka butelek wódki można kupić i po 2 dniach tylko kac .... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts