patiaro Napisano 29 stycznia 2012 Udostępnij Napisano 29 stycznia 2012 PRAWA FIZYKI między innymi mówią o : utleniających się metalach itd itp.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patiaro Napisano 29 stycznia 2012 Udostępnij Napisano 29 stycznia 2012 TO SOBIE POPATRZ I BEZ TEORII SPISKOWYCH!!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 29 stycznia 2012 Udostępnij Napisano 29 stycznia 2012 Patiaro, czy Ty potrafisz czytać, wyciągać wnioski? Chyba nie?Piszesz o Kenwoodzie. Ciekawe czy zaglądałeś do jakiegoś wyższego modelu wzmacniacza? A nawet nie wiesz o jakim modelu ja pisałem i ile wcześniej kosztował (jako nowy). A przede wszystkim nie słuchałeś zapewne tego zestawu. Napisałem wyraźnie, że to model z 1995roku czyli Kenwood L-1000C/L-1000M a Ty coś bredzisz w stylu: Cytat a to badziewie jeszcze istnieje ????? I jak Tu z Tobą dyskutować. Jakiś stek bzdur bez sensu i składu wypisałeś i co to ma być? A Kenwood to firma, która swego czasu wyprodukowała wiele ciekawych urządzeń audio, to kawał historii audio w najlepszym tego słowa znaczeniu. Porównujesz do LG, Samsunga, piszesz o odkurzaczu? Nawet nie odpowiedziałeś gdzie we wzmacniaczu się ta miedź utlenia, że pogarsza brzmienie (Twoim zdaniem).A Yamahy AS-2000, to myślisz, że nie widziałem, nie słyszałem? To owszem dobry wzmacniacz ale za te pieniądze są lepsze i to nowe. Chodzi mi rzecz jasna o brzmienie. A parametrami już od dawna się nie ekscytuję, bo wiem że często nijak się to ma do brzmienia, jego naturalności, klasy. Na takim poziomie, to nie będę z Tobą dyskutował, bo szkoda mi czasu. Od dawna już takich banialuków nie czytałem. Bez odbioru. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
code Napisano 20 lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 20 lutego 2012 A co sądzicie o Roth Oli 40? Lub o nowych Paradigm V7?I budżet zwiększa się do 4000-4500. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lothian Napisano 22 lutego 2012 Udostępnij Napisano 22 lutego 2012 Oli to dobry wybór, przede wszystkim dobry stosunek cena/jakość, dźwięk jest dla mnie efekciarski (nie mylić z efektowny), ale to obecnie modne i wiele osób taki lubi (ja również). Mimo wszystko trzeba posłuchać, podobnie grają też nowe Magnaty. Paradigmy w podobnej cenie zagrają moim zdaniem gorzej (mniej szczegółowo), ale warto też ich posłuchać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts