lukpo Napisano 19 lutego 2012 Udostępnij Napisano 19 lutego 2012 Witam wszystkich!Potrzebuję pomocy przy wyborze zestawu stereo.Interesuje mnie amplituner + kolumny.Pomieszczenie około 30m2. Sprzęt ma być używany do odtwarzania muzyki z PC/TV oraz gier Xbox.Amplituner musi miec możliwość podłączenia PC/Xboxa...Chciałbym zmieścić się w 3000zł.Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam.Łukasz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 20 lutego 2012 Udostępnij Napisano 20 lutego 2012 Witaj,potrzeba trochę więcej informacji, aby przedstawić Ci konkretne konfiguracje:1. jaka jest wielkość pomieszczenia odsłuchowego,2. jakie gatunki muzyczne zazwyczaj słuchasz,3. jakie preferujesz brzmienieCzekam na szczegóły Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukpo Napisano 20 lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 20 lutego 2012 1. Pomieszczenie około 30m22. Muzyka: Rock, Pop3. Co do brzmienia...nie jestem jakims wielkim audfilem ale chyba dobry bas w tego typu muzyce jest ważny.Dziękuję z góry za pomocPS:myślałem o takim zestawie:-Yamaha R-S500-Monitor Audio MR6 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts