patiaro Napisano 4 marca 2012 Udostępnij Napisano 4 marca 2012 czy to jest ok ? czy to zagra i jak zagra ?????? za radami F1angelosa lecę lecę lecę haha eksperymetalnie kompletuję coś takiego i co wy na to jest gut or not gut ? stereo 2.1 to lubię.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 4 marca 2012 Udostępnij Napisano 4 marca 2012 Ja Ci taki zestaw radziłem ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patiaro Napisano 4 marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 marca 2012 tak hehe Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patiaro Napisano 4 marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 marca 2012 oj nie radziłeś ja tak sam z siebie ..... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patiaro Napisano 4 marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 marca 2012 ale tak negowałeś mojà yamaszkę tak o nie gadałeś ze poleciał .. analizowałem odsluchy u znajomych rwało mną na lewo i prawo budżet nie był z gumy itd itp i o to wyniki ale gadam to na jakiś czas hehe Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patiaro Napisano 4 marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 marca 2012 F1 co ty o tym sądzisz ???? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 4 marca 2012 Udostępnij Napisano 4 marca 2012 Szczególnie zestawu 2.1 nie polecałbym. Subwoofer dobry jest w kinie domowym a nie stereo. Tu trudno go dobrze zaimplementować. Można więcej zepsuć niż zyskać. Oczywiście w pierwszej chwili może wydawać się, że jest super, co za basisko itp... . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patiaro Napisano 4 marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 marca 2012 wszystko gra w mojej głowie hehe znam piece i kolumny różnej maści ale one muszą grać .... tak jak ja chcę to nie jest przypadkowe działanie z katalogu mam sto zł i muszę wydać najlepiej ... yamaha as500 to tez świadomy wybór Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patiaro Napisano 4 marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 marca 2012 a czy słuchałeś w systemie 2.1 dobrych kolumienek z subwooferem .... co ty o tym wiesz tam nie ma elektroniki za wiele to nie iphone.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 5 marca 2012 Udostępnij Napisano 5 marca 2012 Słuchałem w systemie "2.2" kolumienek i dedykowanych im przez tego samego producenta subwooferów (które były zarazem standami). I tylko taki układ moim zdaniem ma sens. Pewnie, że można uzyskać poprawny efekt z jednym (dobrze dobranym za pomocą odsłuchów i wzięcia pod uwagę parametrów) subem, ale nie jestem zwolennikiem takich rozwiązań. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patiaro Napisano 5 marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 5 marca 2012 hm...... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patiaro Napisano 5 marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 5 marca 2012 więc jak waszym zdaniem zagra taki układ??? mam czas czekam na opinie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 5 marca 2012 Udostępnij Napisano 5 marca 2012 Po pierwsze jak chcesz dodać coś do swojego postu, to nie twórz kolejnego tylko użyj opcji EDYTUJ. To tak gwoli uporządkowania Co do zestawu to patrząc na ceny chcesz wydać jakieś 8000zł? Moim zdaniem można złożyć dużo lepszy zestaw za tyle. Co będzie źródłem dźwięku? Komputer, czy masz jakiś odtwarzacz? Komputer jest o tyle wdzięczyn, że można sobie ładnie zequalizować bas, żeby schodził niżej i nie buczał w miejscach rezonansów pomieszczenia. Zaraz niektórzy pewnie powiedzą, że EQ to zło, ale jestem ciekawa, kto usłyszy straty w dźwięku po włączeniu dobrego programowego DSP w programie odtwarzającym... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts