WielkiZbyszek Napisano 8 marca 2012 Udostępnij Napisano 8 marca 2012 Hey, chce znaleźć jakiś fajny, oryginalny głośnik dla braciszka, znalazłem to http://www.takapaka.pl/Produkt/1046/glosnik_wibracyjnyzastanawiam się, czy macie jakąś opinie, bo nie wiem czy kupować, czy warto.Z Góry dzięki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 9 marca 2012 Udostępnij Napisano 9 marca 2012 Na jakieś szkolne wyjazd, albo coś tego pokroju to może być fajny gadżet, ale nie ma co liczyć na dobrą jakość dźwięku z takiego sprzętu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 9 marca 2012 Udostępnij Napisano 9 marca 2012 Racja Pacio94, w kategoriach "jajcarskich" niezły gadżet. Jeśli chodzi o poważniejsze słuchanie lepsze będą słuchawki lub interkonekty (kable połączeniowe - cinch), też zresztą za te pieniądze szału nie będzie. Jeśli braciszek jest pełnoletni, to może bardziej się ucieszy z flaszki whisky, którą może znajdziesz w promocyjnej cenie? Albo pozostając przy muzyczno - audiofilskich klimatach może znajdziesz ciekawe, kolekcjonerskie wydanie jakiejś płyty z gatunku, który słucha? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WielkiZbyszek Napisano 12 marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 12 marca 2012 (edytowany) No niby ma nawet 19 lat, ale whisky to on ma już w sumie chcemy nad jeiorkiem to rozpić, ale własnie myślałem bardziej o czymś co może go rozbawić, bo gadżety o on lubi Edytowano 12 marca 2012 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim - nie ma potrzeby cytować go w całości... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 12 marca 2012 Udostępnij Napisano 12 marca 2012 No to jako gadżet nad jeziorko może być w sam raz. Oczywiście wysokiej jakości dźwięku nie oczekuj po tym. Życzę dobrej zabawy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts