WielkiZbyszek #1 Napisano 8 marca 2012 Hey, chce znaleźć jakiś fajny, oryginalny głośnik dla braciszka, znalazłem to http://www.takapaka.pl/Produkt/1046/glosnik_wibracyjnyzastanawiam się, czy macie jakąś opinie, bo nie wiem czy kupować, czy warto.Z Góry dzięki Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pacio94 #2 Napisano 9 marca 2012 Na jakieś szkolne wyjazd, albo coś tego pokroju to może być fajny gadżet, ale nie ma co liczyć na dobrą jakość dźwięku z takiego sprzętu. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel #3 Napisano 9 marca 2012 Racja Pacio94, w kategoriach "jajcarskich" niezły gadżet. Jeśli chodzi o poważniejsze słuchanie lepsze będą słuchawki lub interkonekty (kable połączeniowe - cinch), też zresztą za te pieniądze szału nie będzie. Jeśli braciszek jest pełnoletni, to może bardziej się ucieszy z flaszki whisky, którą może znajdziesz w promocyjnej cenie? Albo pozostając przy muzyczno - audiofilskich klimatach może znajdziesz ciekawe, kolekcjonerskie wydanie jakiejś płyty z gatunku, który słucha? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WielkiZbyszek #4 Napisano 12 marca 2012 (edytowany) No niby ma nawet 19 lat, ale whisky to on ma już w sumie chcemy nad jeiorkiem to rozpić, ale własnie myślałem bardziej o czymś co może go rozbawić, bo gadżety o on lubi Edytowano 12 marca 2012 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim - nie ma potrzeby cytować go w całości... Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel #5 Napisano 12 marca 2012 No to jako gadżet nad jeziorko może być w sam raz. Oczywiście wysokiej jakości dźwięku nie oczekuj po tym. Życzę dobrej zabawy. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach