Adamc Napisano 24 marca 2012 Udostępnij Napisano 24 marca 2012 Ile ja się TYCH KOLUMN naszukałem (w latach 80-tych, no w 90-tych trochę też ).Zobaczyłem je i usłyszałem pierwszy raz w komisie płytowym w Krakowie na Rynku. Niestety były na wyposażeniu sklepu -> nie na sprzedaż. Nie wiem czy ich tak mało zrobili, czy takie dobre że nikt nie sprzedawał (w sklepach wtedy raczej nie stały ), że tylko raz widziałem jedną w komisie gdzieś na Śląsku ( z godzinę biłem się z myślami, czy nie kupić choć tej jednej).Ktoś z Was je miał?? słuchał w domku?? zna??Rozmarzyłem się ...... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patiaro Napisano 24 marca 2012 Udostępnij Napisano 24 marca 2012 witaj!! w latach osiemdziesiątych eh ... ojciec kolegi posiadał takowe kolumienki grało to z radomorem srebrnym pieeeeeeeknym miał też tatko wielki piękny szpulowy magnetofon i dwa gramofony !!!! kiedy poraz pierwszy to zobaczyłem i usłyszałem to trawiata stereo z kolumienkami i gramofonem na który namawialem rodzicow przez rok wydały mi sie kaszanką do kwadratu!! eh dzieckiem byc znowu i takim fascynacjami żć na codzień to SE newrati!!! pozdrawiam z autobusu dlatego przepraszam za pisownię no a pózniej to moj ojciec zaszalał ze sprzętem hehe ale to inna historia:-) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamc Napisano 24 marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 24 marca 2012 Ech, gdyby nie to, że zupełnie nie mam co z nimi zrobić, a paczki do małych nie należą, to kupiłbym je natychmiast. Sentyment to całkiem poważny powód usprawiedliwiający taki zakup, ale żebym przynajmniej miał je gdzie wstawić i pod co podpiąć... Wprawdzie naraziłbym się na pewno na przepełnione pobłażaniem i troską o zdrowy rozsądek spojrzenie żony .Dzieckiem już (w tym wcieleniu ) nie będę, ale z tym fragmentem: "takim fascynacjami żć na codzień to SE newrati!!! " to się nie zgadzam - mnie się właśnie "wratiło" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts