Daniel78 Napisano 1 stycznia 2007 Autor Udostępnij Napisano 1 stycznia 2007 Mam problem nie wiem co mam wybrac Pioneera DV696 czy Denona DVD1730, a może coś innego? W 70% słucham płyt cd więc może ktoś wie który będzie lepiej się spisywał z cd płytami. Miałem DVD Yamahy S-530 ale padło, nie byłem z niego zadowolony, no może w kinie było ok. ale płyty CD kicha. Głównie słucham muzyki rockowej, ballad, pop. instrument. Mój sprzęt to: Amplituner - Yamacha RX-V640 Kolumny - przód Paradigm Monitor 3 v.4 Kable głośnikowe - Van den Hul CS - 122 HYBRID Interkonekt - Straight Wire Harmony II Z góry dziękuję. Pozdrawiam!!! [/code] Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 4 stycznia 2007 Udostępnij Napisano 4 stycznia 2007 Do płyt CD lepszy będzie używany starszy model odtwarzacza CD Yamahy czy Technicsa, a odtwarzacz DVD zajmuje się filmami. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel78 Napisano 5 stycznia 2007 Autor Udostępnij Napisano 5 stycznia 2007 Witam! Znalazłem odtw. cd TECHNICS SL-PS 7 na allegro i chyba go kupie. Pozdro! Czesc! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 5 stycznia 2007 Udostępnij Napisano 5 stycznia 2007 Daj se spokój z ta Techniawką lepiej kup używanego Samsunga HD-745 lub HD-945 . Gra bardzo dobrze w stereo a dodatkowo ma SACD oprócz tego nieżle odtwarza filmy/wszystkie formaty/ i ma wyjście HDMI. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel78 Napisano 6 stycznia 2007 Autor Udostępnij Napisano 6 stycznia 2007 Witam! Właśnie czytałem o tych modelach Samsunga na necie i jestem zdziwiony bo byłem sceptycznie nastawiony do tej firmy a tu same pozytywne recenzje. Teraz wezmę pod uwagę i te modele. Dzięki. Czesc! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmet Napisano 7 lutego 2007 Udostępnij Napisano 7 lutego 2007 Pioneer Dv-696 to bardzo przyzwoity i dobrze brzmiący odtwarzacz DVD za rozsądną cene. Po wgraniu softu ze strony http://forum.pioneerdivx.net/ staje się najbardziej uniwersalnym i funkcjonalnym odtwarzaczem na rynku (w swoim przedziale cenowym oczywiście) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts