Gacek732 Napisano 15 maja 2012 Napisano 15 maja 2012 Witam .Chciałbym się Was forumowiczów poradzić , który głośnik przenośny z tego przedziału wybrać:AllegroA może poprosić gościa , aby ponownie wystawił aukcję z tym głośnikiem? :GłośnikChodzi mi głównie o to , aby głośnik był jak najgłośniejszy. Odpisz, cytując
Angel Napisano 16 maja 2012 Napisano 16 maja 2012 A ja zapytam do czego Ci takie coś? Musi być przenośny? Odpisz, cytując
Gacek732 Napisano 16 maja 2012 Autor Napisano 16 maja 2012 Cytat A ja zapytam do czego Ci takie coś? Musi być przenośny? Po to mi , bo mi się popsuł wcześniejszy , więc chce kupić sobie drugi . Tak musi być przenośny (chyba , że jest lepsze rozwiązanie żeby sobie w plenerku posłuchać muzyki innej niż z telefonu ) Odpisz, cytując
Angel Napisano 16 maja 2012 Napisano 16 maja 2012 Jeśli ma być najgłośniejszy, to poszukaj takiego z najmocniejszym wzmacniaczem i dużymi membranami głośników. Odpisz, cytując
don Napisano 17 maja 2012 Napisano 17 maja 2012 A może zamiast przenośnego, lepszy byłby przewoźny ? Odpisz, cytując
Gacek732 Napisano 17 maja 2012 Autor Napisano 17 maja 2012 Cytat A może zamiast przenośnego, lepszy byłby przewoźny ? Hehehe nie rozpędzajmy się Panowie )f1angel - dzięki za odpowiedź . Odpisz, cytując
gandzisek Napisano 2 czerwca 2014 Napisano 2 czerwca 2014 Trochę odkopane, ale jak poszukujesz jeszcze przenośnego sprzętu audio to jak mawiają najlepiej zrób to sam , albo głośniki przenośne Odpisz, cytując
zieluwid Napisano 2 czerwca 2014 Napisano 2 czerwca 2014 Coś mi si zdaje, że Gacek732 już sobie jakoś poradził po takim czasie . Odpisz, cytując
Recommended Posts