jszmiles Napisano 26 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 26 grudnia 2007 Witam,moze dla uzytkownikow tego forum pytanie jest banalne i wogóle bez sesnu ale jak do tej pory nikt mi nie potrafił pomóc (nawet obsluga sklepu z glosnikami)Mam glosniki Creative 7.1 i chcialbym polączyc je z urzedzeniem przenosnym, ot powiedzmy Creative Zen czy cos podobnego. Kabel Stereo to Stereo daje dzwiek tylko na 2 glosnikach. Czy jest mozliwosc takiejj konfiguracji aby graly wszystkie 8 glosnikow?Z gory wielkie dzieki za pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 26 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 26 grudnia 2007 Cytat Mam glosniki Creative 7.1 Konkretnie który model posiadasz? GigaWorks S750 może mieć taką możliwość .W większości jest tak, że jak podłączysz odtwarzacz mp3 stereo, to grają tylko przednie głośniki i suboofer. Żeby grały wszystkie głośniki, to potrzebny jest specjalny rozdzielacz minijack 1/3. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jszmiles Napisano 26 grudnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 26 grudnia 2007 Cytat Cytat Mam glosniki Creative 7.1 Konkretnie który model posiadasz? GigaWorks S750 może mieć taką możliwość .W większości jest tak, że jak podłączysz odtwarzacz mp3 stereo, to grają tylko przednie głośniki i suboofer. Żeby grały wszystkie głośniki, to potrzebny jest specjalny rozdzielacz minijack 1/3. mam t7900.mozesz napisac wiecej o rozdzielniku? cena i gdzie mozna go dostac? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 26 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 26 grudnia 2007 Wystarczy że kupisz trzy takie złącza minijack. Wsadzisz dwa do jednego, i w ten sposób będziesz miał 4 wyjścia, do których wepniesz cztery wtyczki minijack z głośników 7.1. Podałem przykładową ofertę z allegro, ale tego typu złącza kupisz w każdym sklepie z częściami RTV czy na straganie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts