Ravven Napisano 18 września 2012 Udostępnij Napisano 18 września 2012 Poszukuje dobrego odtwarzacza przenośnego klasy wyżej wymienionego modelu lub lepszego. Nie znam się na kompletowaniu takiego sprzętu posiadam słuchawki Hifiman RE0 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 18 września 2012 Udostępnij Napisano 18 września 2012 Z jakiego korzystasz telefonu? Słuchawki nie są jakieś "hi-endowe" dobre, ale nie topowe. Może nie warto przeinwestowywać... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravven Napisano 19 września 2012 Autor Udostępnij Napisano 19 września 2012 Cytat Z jakiego korzystasz telefonu? Słuchawki nie są jakieś "hi-endowe" dobre, ale nie topowe. Może nie warto przeinwestowywać... Telefonu używam tylko do dzwonienia. Będę wdzięczny za podanie kilku modeli, chciałbym się im przyjrzeć, po za tym zawsze mogę rozwinąć ten sprzęt. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 19 września 2012 Udostępnij Napisano 19 września 2012 Sądzisz, że telefon nie może być odtwarzaczem? Obecnie jest kilka modeli, które z powodzeniem mogą konkurować z normalnymi player'ami Co do propozycji to sam już wymieniłeś jeden z lepszych modeli, poza tym może być coś np. od COWONa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_Hide Napisano 24 września 2012 Udostępnij Napisano 24 września 2012 Cytat Sądzisz, że telefon nie może być odtwarzaczem? Obecnie jest kilka modeli, które z powodzeniem mogą konkurować z normalnymi player'ami (...) Możesz dać jakieś przykłady?Obecnie przymierzam sie do wymiany komórki, bo mój stary iPhone 3GS już powoli staje się tylko iPodem (gubi zasięg). Używam go do muzyki wraz ze słuchawkami Denon AH-C560R. Na moje potrzeby - daje radę. Ten zestaw brzmi - jak na komórkę - bardzo sensownie. Jakie telefony wg Ciebie grają np. porównywalnie z ww.? Chętnie skompresowałbym telefon i odtwarzacz "2 w 1", ale nie mam rozeznania w temacie (poza iPhone'ami).Z góry dziękuję za podpowiedzi.P.S.Dodam, że potrzebuję, niestety, "dotykowca", bo tego wymagają aplikacje, których używam... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 24 września 2012 Udostępnij Napisano 24 września 2012 iPhone 4, gra trochę lepiej niż 4S podobno, o 5tce jeszcze nic konkretnie nie wiadomo. Z innych to taniej Samsung Galaxy S, albo drożej S3 (byle by nie S2, bo tam włożyli jakiś dziadowski DAC Yamahy). Ja osobiście czekam na smartfona z Danii - Lumigon T2. Prawdopodobnie, będzie najlepszy brzmieniowo Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 24 września 2012 Udostępnij Napisano 24 września 2012 HTC ma w swojej ofercie dotykowe telefony nastawione na dobre odtwarzanie muzyki.Np.HTC Sensation XE - muzyczny smartfon z technologią Beats Audio .Niestety ich nie słuchałem więc nie mogę potwierdzić ze opisy dotyczące dźwięku tych smartfonów są prawdziwe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 24 września 2012 Udostępnij Napisano 24 września 2012 Beats Audio to nic innego jak equalizacja, wystarczy wstukać w Google, są nawet bardzo miarodajne testy z pomiarami... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts