Angel Napisano 19 października 2012 Udostępnij Napisano 19 października 2012 A może coś się trafi w ostatniej chwili? Może pan od Musical Fidelity jednak odpowie?Co do saloonu Audio Trendt i ich kowbojskich metod, to należy jak najbardziej piętnować takie działania i ostrzegać potencjalnych klientów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaskółka Napisano 20 października 2012 Autor Udostępnij Napisano 20 października 2012 cooledit miałeś racje co do AUDIO TRENDT, własnie do nich zadzwoniłem i powiedziałem ze za odsłuch nie dam więcej niz 50zł gościa przekonałem, a na koniec pytam czy wie pan wg. jakie to maja być wzmacniacze, wtedy się zapytał po czym stwierdził ze Marantz PM 6003 nie ma, ale podłączy mi PM 7003 bo to to samo właściwie - chwile później podziękowałem za rozmowę MASAKRA!!"Może pan od Musical Fidelity jednak odpowie?" dobę temu odpisał: "jak pan widzi zakup bez licytacji" i na razie cisza. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooledit Napisano 20 października 2012 Udostępnij Napisano 20 października 2012 Spróbój zadzwonić do Top Hi-Fi na Chodkiewicza 4 tel: 12 421-38-42 Poniedziałek: 13.00-19.00 ; Wtorek-Piątek: 11.00-19.00 ; Sobota: 10.00-14.00Mają Marantz`e i może coś się znajdzie co Ci podejdzie. Są jakieś obniżki w tej chwili więc warto sprawdzić.Np. Marantz 6004 za 1699PLN Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaskółka Napisano 20 października 2012 Autor Udostępnij Napisano 20 października 2012 Było negatywnie a teraz pozytywnie bylem dziś na odsłuchu Tu (darmowym ), i krótko mówiąc zdecydowałem się na: music hall a15.2 -1500zł. W/w model porównywałem z Cambridge Audio Azur 350 A i wypadł zdecydowanie lepiej. Jeśli ktoś uważa ze music hall to zły pomysł to proszę o wyprowadzenie mnie z błędu bo w inny przypadku w poniedziałek robię zakupy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 21 października 2012 Udostępnij Napisano 21 października 2012 To dobry pomysł, szczególnie jeśli Ci się podobał. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaskółka Napisano 22 października 2012 Autor Udostępnij Napisano 22 października 2012 Już po zakupach . I zostały kabelki... Czytając inne tematy f1angel polecał wszędzie TE kable-własnie zamówiłem. A Interkonekt kupiłem taki: Wireworld Luna 6. Jak całość poskładam to dam znać jak gra. Tym czasem bardzo dziękuje za pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts