Zelipapom Napisano 4 grudnia 2012 Udostępnij Napisano 4 grudnia 2012 Witam,Mam mały problem z wyborem subwoofera do kina domowego. Byłem już zdecydowany kupić JBL es150p, jednak z powodu małej dostępności oraz tego, że ktoś doradził mi kupno wyższego modelu, zamierzam teraz kupić model es250p. Jest tylko mały problem - nie mogę znaleźć informacji czy są wersje inne niż bezprzewodowe. Czy ktoś ma może tego suba "przewodowego"??Jeśli jednak okaże się, że ta wersja jest tylko bezprzewodowa, to jaki subwoofer zamiast niego polecacie? Pokój 25m2, amplituner yamaha rx-v473; seria kolumn Jamo C607. Przedział cenowy do 1600 zl. Proszę o szybką odpowiedź Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 4 grudnia 2012 Udostępnij Napisano 4 grudnia 2012 Suby za 1,5 tyś to nie suby.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zelipapom Napisano 4 grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 grudnia 2012 Cytat Suby za 1,5 tyś to nie suby.. Jednak zamierzam kupić takiego "nie suba". Reszta sprzętu też nie jest z górnej półki, poza tym moja sytuacja finansowa w tej chwili nie pozwala zainwestować w coś lepszego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 4 grudnia 2012 Udostępnij Napisano 4 grudnia 2012 A nie wytargasz 2 tysie na velodyn'a? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zelipapom Napisano 4 grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 grudnia 2012 Cytat A nie wytargasz 2 tysie na velodyn'a? Chodzi o Impact 10? Nie miałem jeszcze okazji słuchać tego sprzętu, warto dopłacać? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 4 grudnia 2012 Udostępnij Napisano 4 grudnia 2012 Warto.. to posłuchać! jak najbardziej..w kinowych efetach moze być konkretnie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zelipapom Napisano 4 grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 grudnia 2012 Cytat Warto.. to posłuchać! jak najbardziej..w kinowych efetach moze być konkretnie Dzięki za poradę będę się musiał zastanowić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 4 grudnia 2012 Udostępnij Napisano 4 grudnia 2012 Najlepiej Velodyne Impact 10... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 4 grudnia 2012 Udostępnij Napisano 4 grudnia 2012 Proszę - czasami lepiej dozbierać, nie pisze dozbieraj 100 % czy 200% więcej ale może to będzie dobre rozwiązanie.Moze starsza wersja velodyna sa na wyprzedażach i dostaniesz je taniej Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 4 grudnia 2012 Udostępnij Napisano 4 grudnia 2012 Lub Velodyne CHT Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zelipapom Napisano 4 grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 grudnia 2012 A jak właśnie z dostępnością tego Velodyna? Kupię go tylko przez internet czy mam szansę dostać go w salonie a-v? Co do serii to impact to nowa czy jakaś starsza seria? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 4 grudnia 2012 Udostępnij Napisano 4 grudnia 2012 Ni e wiem skad jestes wiec nie odpowiemy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zelipapom Napisano 4 grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 grudnia 2012 Jestem z Sanoka, także pewnie będę miał problem z dostępnością. Sprawdziłem w salonie Nautilusa w Rzeszowie i jest tam u nich wśród oferowanych produktów. Model Impact 10 jest w cenie 1860 zł. Cena nieco wyższa niż tego jbla, ale jestem w stanie tyle dopłacić. Chciałbym jak najszybciej go zamówić aby dostać go do świąt. Czyli w tej cenie ten Velodyne to najlepsza opcja? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 4 grudnia 2012 Udostępnij Napisano 4 grudnia 2012 Velodyne to zawsze najlepsza opcja, oni robią tylko suby i naprawdę dobrze im to wychodzi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zelipapom Napisano 4 grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 grudnia 2012 Dziękuję za informacje, problem rozwiązany Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don Napisano 6 grudnia 2012 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2012 Cytat Jestem z Sanoka, także pewnie będę miał problem z dostępnością. Sprawdziłem w salonie Nautilusa w Rzeszowie i jest tam u nich wśród oferowanych produktów. Model Impact 10 jest w cenie 1860 zł. Cena nieco wyższa niż tego jbla, ale jestem w stanie tyle dopłacić. Chciałbym jak najszybciej go zamówić aby dostać go do świąt. Czyli w tej cenie ten Velodyne to najlepsza opcja? Nie. Jeszcze lepszą opcją jest Velodyne Impact 10 w niższej cenie Powiedz im że bierzesz za 1600zł. Jak nie będą chcieli to łaski bez. Dam Ci namiar gdzie taniej niż u nich kupisz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts