Angel Napisano 20 stycznia 2013 Udostępnij Napisano 20 stycznia 2013 Nie. To był brak szybkiej reakcji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brodacz11 Napisano 20 stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 20 stycznia 2013 Ktory z nich będzie lepszy dla moich oczekiwań:http://allegro.pl/rotel-ra-05-gwarancja-i2958547819.htmlczyhttp://allegro.pl/rotel-ra-02-i2943548960.html ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brodacz11 Napisano 20 stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 20 stycznia 2013 Co się stało z NAD-em.Przed świętami poszły wszystkie. Teraz w rozsądnej cenie jest 320bee,315bee,340 i nikt tego nie chce. Ale za to zrobiła się moda na Harmana chyba, bo teraz jest skromnie. Z tą reakcją masz rację f1angel. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brodacz11 Napisano 20 stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 20 stycznia 2013 Czy ktoś wie co oznacza poniższe stuningowanie fabryczne?http://www.audiostereo.pl/ogloszenia_sprze...ny-os94451.htmlJego zakup w Anglii pociąga za sobą problemy z zasilaniem w Polsce? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oktagon Napisano 20 stycznia 2013 Udostępnij Napisano 20 stycznia 2013 Cytat Jego zakup w Anglii pociąga za sobą problemy z zasilaniem w Polsce? W Anglii prąd w gniazdkach jest taki sam jak w całej Europie tj. 50Hz/230V. Różnią się tylko same gniazdka/wtyczki.Audiolaby, tak jak większość sprzętu audio mają odłączany kabel zasilający. Tak więc wystarczy mieć kabel z "kontynentalną" wtyczką i już.To są w zasadzie taki same kable, jakie służą do zasilania komputerów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brodacz11 Napisano 21 stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 21 stycznia 2013 Dowiedziałem się od właściciela Audiolaba, że tuning był robiony w salonie żeby zrobić z niego Maclarena (!).I takiego komuś sprzedał. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 21 stycznia 2013 Udostępnij Napisano 21 stycznia 2013 Wracając do pytania o Rotele, to 02 i 05 są z tej samej serii. Z tym, że 05 to wyższy model i jest lepszy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brodacz11 Napisano 22 stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 22 stycznia 2013 Co sądzić o nim?http://www.hifi.pl/ogloszenie/audio/04/121386.phphttp://www.hifi.pl/ogloszenie/audio/01/119590.phpAnaliza stwierdza porzadne prowadzenie (trzymanie?) niskich częstotliwości. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 22 stycznia 2013 Udostępnij Napisano 22 stycznia 2013 Jaka analiza? Budżetowa klasa A na ogół nie daje nam dużo watów ani dobrych, zebranych niskich tonów. Są dość przyjemne, ale na pewno nie szybkie, rytmiczne. Ogólny typ prezentacji i warunki mocowe MF A1 raczej nie wróżą dobrej współpracy z Twoimi kolumnami. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brodacz11 Napisano 22 stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 22 stycznia 2013 I wszystko jasne. Siedzę tu,bo uciekłem od tv.Puścili "The Doors" i mnie diabli biorą na jakość dźwięku z tego pudła. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madas Napisano 22 stycznia 2013 Udostępnij Napisano 22 stycznia 2013 jeśli chodzi o MAPa105 to bardzo byłem z niego zadowolony, grał mega szczegółowo ciepło muzykalnie z niezłymi niskimi tonami ale niestety słuchałem go na Heco Victa 500 i pewne braki się ukazały lecz były to braki spowodowane kolumnami, teraz bardzo żałuję że nie miałem okazji podpiąć ich pod Castle lecz Musical E100 rekompensuje mi to w pełni, ciekawość pewnie zostanie ale ..... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brodacz11 Napisano 23 stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 23 stycznia 2013 Kurcze, nie mogę sie przekonać do jego wyglądu. Na początku moich rozmyślań o sprzęcie byłem pewien, że wygląd i wiek nie mają dla mnie znaczenia... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 23 stycznia 2013 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2013 Widzisz, tu jest podobnie jak z kobietami. Wybierasz młodą, ładną (nie patrząc co ma wewnątrz i co umie) a później musisz słuchać jazgotania. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brodacz11 Napisano 23 stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 23 stycznia 2013 O!!To jest prawda,cała prawda i tylko prawda. W wielu miejscach świata to zjawisko występuje.Jak oceniacie te nowości:http://allegro.pl/arcam-alpha-8r-stan-idea...2973058872.htmlhttp://allegro.pl/cambridge-audio-640a-v2-...2972968592.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 23 stycznia 2013 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2013 Moim zdaniem to wciąż nie to. Gdyby Było bliżej mógłbyś posłuchać swoich kolumn ze wzmacniaczem Carvera. http://allegro.pl/carver-cm-1065-w-orygina...2963074918.htmlW ciemno nie polecam, bo Carvery grają dość charakterystycznie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brodacz11 Napisano 23 stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 23 stycznia 2013 Azura wcisnąłem przypadkowo. Carvera widziałem wcześniej i podobał mi się. Wygląd z czasów gdy w konstrukcję z kszałtowników wkładało się różne elementy, by zbudować odpowiedni zestaw urządzeń. Na razie mam oko na Rotela RA 05,cena wysoka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brodacz11 Napisano 24 stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 stycznia 2013 Teraz wyjazd jest trochę utrudniony, szczegolnie z zadupiów. Z mojego zadupia (Końskie) wszędzie daleko do drogi głównej. I oczywiście śnieg. Ale czasem poświęcić sie warto. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 24 stycznia 2013 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2013 A niech Cię Z Końskich jesteś? Ja też. Mieszkam od kilku lat w Kielcach ale w naszym Horse City urodziłem się, wychowałem i mieszkałem wiele lat. Nie masz może swojego biznesu na ulicy "Łaziennej"? Poznałem tam dwie osoby i kilka lat temu trochę pogadaliśmy o audio i muzyce.Może jesteś jedną z tych osób? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 24 stycznia 2013 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2013 Świętokrzyskie ??????Tarnobrzeg, niedaleko mam Babcię, Najkochańszą na Świecie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 24 stycznia 2013 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2013 Moje babcie już w lepszym świecie. Ale Ty mam nadzieję nie zapomniałeś o Dniu Babci? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 24 stycznia 2013 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2013 Zawsze pamiętam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brodacz11 Napisano 24 stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 stycznia 2013 Łazienna to nie ja.Myślę,że chodzi Ci o sklep komputerowy - 2 braci. Wychowałem się w blokach na Mieszka. Teraz ul. Działkowa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 24 stycznia 2013 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2013 Akurat nie o nich mi chodzi. Tylko o panów ze sklepu obuwniczego i fotografa.No to jesteśmy coraz bliżej. Ja mieszkałem na Mieszka I w bloku nr 3 a wyglądam podobnie jak na awatarze Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brodacz11 Napisano 24 stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 stycznia 2013 A ja blok nr 5 klatka nad kotłownią. Fotograf to znajomy, zafascynowany wzmacniaczami lampowymi. Namawiał mnie na szukanie takiego u ludzi wracających z zagranicy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 24 stycznia 2013 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2013 No proszę. To pewnie się znamy z widzenia. Ja też lubię wzmacniacze lampowe (i posiadam), ale nie wszystkie dobrze grają. Zresztą podobnie jak tranzystorowe. I trudniej (drożej) znaleźć dobrą lampę niż tranzystor. Do Twoich potrzeb, do większego pomieszczenia za takie pieniądze nie kupisz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts