perun Napisano 4 maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 maja 2013 Czyli jednak dopłacać 1600 zł do Audiolab-a nie warto. Ok.Postaram sie posłuchać obu konfiguracji, choc trochę mi to zajmie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 4 maja 2013 Udostępnij Napisano 4 maja 2013 Nie, ja nie napisałem, że nie warto dopłacać. Czy warto, Ty musiałbyś ocenić. Audiolab, to bardzo dobre źródełko.Jeśli możesz porównaj trzy opcje.Wiem, że nie pomogłem, ale bez możliwości bezpośredniego porównania trudno ocenić co będzie dla Ciebie najlepsze, czy warto dopłacać itp. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perun Napisano 4 maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 maja 2013 Pomogłeś, choćby przez rozmowę często sobie uświadamiamy coś na co nie od razu wpadliśmy. Ale do rzeczy. Postaram się porównać te trzy opcje, lub przynajmniej dwie z nich z tym, że tak jak wspomniałem zajmie mi to trochę czasu. Audilab mi się podoba szczególnie konstrukcyjnie to ciekawy sprzęt. Jak będę już po porównaniu odezwę sie odnośnie doboru kabelków. Pozdrawiam serdecznie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perun Napisano 24 czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 czerwca 2013 No i jestem po nowych doświadczeniach i przed nowymi celami w sprzęcie audio.Po pierwsze miałem dość kombinacji ze sprzętem audio przy komputerze ... Sprzedałem wszystko i kupiłem aktywne monitory Dynaudio Xeo 3. Wreszcie progres jest zadowalający i powodujący eliminację choroby "audiosa nervosa". Tym samym zakończyłem rozwój sprzętu audio do PC-ta. Dalej nie ma już budżetu i sensu ze względu na kiepską akustykę pokoju z PC-tem. 5.200 zł za system audio do PC-ta to był dla mnie maks i więcej nie mam zamiaru wydawać w przyszłości na ten cel. Kompaktowy zestaw podoba mi się bo oszczędza miejsce ale niestety zakłóca sygnał z sieci wifi, także informacja, że nie zakłóca wifi to ściema producenta. Doszedłem do wniosku, że nie ma sensu po trochu wymieniać sprzęt bo to droga zabawa, na zabawie ze sprzętem, przy PC-ie, ciągłych wymianach, odsprzedażach straciłem w ciągu niespełna 2 lat łącznie prawie 1600 zł nabywając tylko trochę doświadczenia. I mając to na uwadze w nowym wątku zajmie się docelowym ostatnim systemem audio do salonu bez wielu zmian - prosto skutecznie do celu ustalonego maksymalnym budżetem (progiem bólu ). Dziękuje za rady do tej pory i proszę o nowe w nowym wątku. Pozdrawiam serdecznie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts