jotgie Napisano 5 lutego 2013 Udostępnij Napisano 5 lutego 2013 Cześć, a znacie już Deezer.com? Od niedawna jest dostępna polska wersja. Myślę, że ucieszy wszystkich audiofilów Wybierasz sobie albo playlistę albo kanał radiowy, który Cię interesuje i słuchasz do woli! Za darmo. Wreszcie mam nieograniczony dostęp do wszystkiego co lubię. I co też ważne, nie obciąża mi łącza. Nie dość, że można słuchać muzyki za darmo non stop, to jeszcze kryje w sobie mnóstwo aplikacji! Ja jeszcze wszystkich nie przetestowałam, ale czuję że to fajne narzędzie, a Wy co sądzicie? Super poszerza muzyczne horyzonty. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 5 lutego 2013 Udostępnij Napisano 5 lutego 2013 Dobra reklama nie ma co. w jakiej to jest jakości ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krakowiak Napisano 6 marca 2013 Udostępnij Napisano 6 marca 2013 Jak w jakości? Chodzi Ci o jakość serwisu czy jakość muzyki? Z tego co wiem, to przy koncie premium jakość jest taka jak z płyt CD - 320 kb/s. Co do jakości serwisu to przejrzyście się przegląda. Nie ma jednego działu na drugim. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kostku Napisano 7 marca 2013 Udostępnij Napisano 7 marca 2013 Cytat jakość jest taka jak z płyt CD - 320 kb/s. Z płyt jest lepsza. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ina_88 Napisano 12 marca 2013 Udostępnij Napisano 12 marca 2013 Tyle, że płyty niedługo przepadną, bo CD są dużo mniej wytrzymałe niż winyle. A Deezer idzie z duchem czasu. Jest prosty w obsłudze i pozwala słuchać muzyki wszędzie, wystarczy mieć chociażby telefon:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 12 marca 2013 Udostępnij Napisano 12 marca 2013 O płyty trzeba dbać. Wystarczy trochę zamiłowania do muzyki i będą służyły długie lata. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krakowiak Napisano 14 marca 2013 Udostępnij Napisano 14 marca 2013 Robiąc jeszcze @up co do rozwoju Deezera. Zauważyłem, że serwisy muzyczne nie są już tylko muzyczne. Chodzi mi o program partnerski Deezer API i o aplikację, która umożliwia umawianie się na randki w oparciu o gust muzyczny. I to jest fajne, że sprawdza się niesprawdzone. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ina_88 Napisano 15 marca 2013 Udostępnij Napisano 15 marca 2013 Dobry motyw z tym API Wspólne sluchanie muzyki w sumie może zbliżać więc czemu nie:D Ciekawe tylko, czy dużo osób się w to wkręci, bo niektórzy z dystansem podchodzą do nowości. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kostku Napisano 15 marca 2013 Udostępnij Napisano 15 marca 2013 Cytat Tyle, że płyty niedługo przepadną, bo CD są dużo mniej wytrzymałe niż winyle. Kto Ci takich rzeczy nagadał? Cytat Jest prosty w obsłudze i pozwala słuchać muzyki wszędzie, wystarczy mieć chociażby telefon:) Mój DAP też pozwala i śmiem twierdzić, że robi to nieporównywalnie lepiej niż komóreczki z deezerami.Panie, skończ Pan już tę reklamę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ina_88 Napisano 15 marca 2013 Udostępnij Napisano 15 marca 2013 To zależy co kto lubi, jedni wolą tradycjonalizm, a inni nie:). A z tymi płytami nikt mi nie nagadał, tak jest. Wystarczy troche poczytać I Pani jak już Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kostku Napisano 15 marca 2013 Udostępnij Napisano 15 marca 2013 W pierwszym poście faktycznie był tryb żeński, ale cały temat wygląda trochę tak, jakby był pisany przez jedną osobę z trzech kont? Tej teorii trochę przeczy niezgodność płci krakowiaka i dwóch pozostałych użytkowników, ale gdyby za mistyfikację misterną to wszystko poczytać?Chociaż ja do tej pory myślałem, że odpisuję krakowiakowi, a nie Inie. Eeee... No nic, pozdrawiam! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ina_88 Napisano 15 marca 2013 Udostępnij Napisano 15 marca 2013 Piszę tylko z jednego:) To, że jest kilka pozytywnych opinii na dany temat wcale nie oznacza, że pisze je tylko jedna osoba. Nieładnie tak szufladkować ludzi:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kostku Napisano 15 marca 2013 Udostępnij Napisano 15 marca 2013 Dobrze, przepraszam, już nie będę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krakowiak Napisano 18 kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2013 A to ładne Wchodzę na forum po miesiącu, a tu podejrzenie, że się podszywam Widzę, że dyskusja już zamknięta. No i dobrze. Wybrałem Deezer, nie żałuję i jeśli miałbym wybrać znowu jakiś serwis streamowych, to znowu byłby to Deezer.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mscislaw Napisano 14 maja 2013 Udostępnij Napisano 14 maja 2013 Dużo w ostatnim czasie słyszałem o tej platformie i aż z ciekawości zainstalowałem sobie 2 tygodnie temu i jak na razie jestem na tak! Mają całe mnóstwo różnych utworów w dobrej jakości. Jest bardzo wygodny. Nie wykluczam, że rozważę w przyszłości wykupienie wersji premium (przez pół roku jest darmowy więc można sobie popróbować)>Ściągnąłem sobie aplikację na telefon i słucham podczas biegania. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts