jotgie #1 Napisano 5 lutego 2013 Cześć, a znacie już Deezer.com? Od niedawna jest dostępna polska wersja. Myślę, że ucieszy wszystkich audiofilów Wybierasz sobie albo playlistę albo kanał radiowy, który Cię interesuje i słuchasz do woli! Za darmo. Wreszcie mam nieograniczony dostęp do wszystkiego co lubię. I co też ważne, nie obciąża mi łącza. Nie dość, że można słuchać muzyki za darmo non stop, to jeszcze kryje w sobie mnóstwo aplikacji! Ja jeszcze wszystkich nie przetestowałam, ale czuję że to fajne narzędzie, a Wy co sądzicie? Super poszerza muzyczne horyzonty. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
muzyczny_gość #2 Napisano 5 lutego 2013 Dobra reklama nie ma co. w jakiej to jest jakości ? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krakowiak #3 Napisano 6 marca 2013 Jak w jakości? Chodzi Ci o jakość serwisu czy jakość muzyki? Z tego co wiem, to przy koncie premium jakość jest taka jak z płyt CD - 320 kb/s. Co do jakości serwisu to przejrzyście się przegląda. Nie ma jednego działu na drugim. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kostku #4 Napisano 7 marca 2013 Cytat jakość jest taka jak z płyt CD - 320 kb/s. Z płyt jest lepsza. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ina_88 #5 Napisano 12 marca 2013 Tyle, że płyty niedługo przepadną, bo CD są dużo mniej wytrzymałe niż winyle. A Deezer idzie z duchem czasu. Jest prosty w obsłudze i pozwala słuchać muzyki wszędzie, wystarczy mieć chociażby telefon:) Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zieluwid #6 Napisano 12 marca 2013 O płyty trzeba dbać. Wystarczy trochę zamiłowania do muzyki i będą służyły długie lata. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krakowiak #7 Napisano 14 marca 2013 Robiąc jeszcze @up co do rozwoju Deezera. Zauważyłem, że serwisy muzyczne nie są już tylko muzyczne. Chodzi mi o program partnerski Deezer API i o aplikację, która umożliwia umawianie się na randki w oparciu o gust muzyczny. I to jest fajne, że sprawdza się niesprawdzone. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ina_88 #8 Napisano 15 marca 2013 Dobry motyw z tym API Wspólne sluchanie muzyki w sumie może zbliżać więc czemu nie:D Ciekawe tylko, czy dużo osób się w to wkręci, bo niektórzy z dystansem podchodzą do nowości. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kostku #9 Napisano 15 marca 2013 Cytat Tyle, że płyty niedługo przepadną, bo CD są dużo mniej wytrzymałe niż winyle. Kto Ci takich rzeczy nagadał? Cytat Jest prosty w obsłudze i pozwala słuchać muzyki wszędzie, wystarczy mieć chociażby telefon:) Mój DAP też pozwala i śmiem twierdzić, że robi to nieporównywalnie lepiej niż komóreczki z deezerami.Panie, skończ Pan już tę reklamę. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ina_88 #10 Napisano 15 marca 2013 To zależy co kto lubi, jedni wolą tradycjonalizm, a inni nie:). A z tymi płytami nikt mi nie nagadał, tak jest. Wystarczy troche poczytać I Pani jak już Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kostku #11 Napisano 15 marca 2013 W pierwszym poście faktycznie był tryb żeński, ale cały temat wygląda trochę tak, jakby był pisany przez jedną osobę z trzech kont? Tej teorii trochę przeczy niezgodność płci krakowiaka i dwóch pozostałych użytkowników, ale gdyby za mistyfikację misterną to wszystko poczytać?Chociaż ja do tej pory myślałem, że odpisuję krakowiakowi, a nie Inie. Eeee... No nic, pozdrawiam! Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ina_88 #12 Napisano 15 marca 2013 Piszę tylko z jednego:) To, że jest kilka pozytywnych opinii na dany temat wcale nie oznacza, że pisze je tylko jedna osoba. Nieładnie tak szufladkować ludzi:) Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kostku #13 Napisano 15 marca 2013 Dobrze, przepraszam, już nie będę. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krakowiak #14 Napisano 18 kwietnia 2013 A to ładne Wchodzę na forum po miesiącu, a tu podejrzenie, że się podszywam Widzę, że dyskusja już zamknięta. No i dobrze. Wybrałem Deezer, nie żałuję i jeśli miałbym wybrać znowu jakiś serwis streamowych, to znowu byłby to Deezer.Pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mscislaw #15 Napisano 14 maja 2013 Dużo w ostatnim czasie słyszałem o tej platformie i aż z ciekawości zainstalowałem sobie 2 tygodnie temu i jak na razie jestem na tak! Mają całe mnóstwo różnych utworów w dobrej jakości. Jest bardzo wygodny. Nie wykluczam, że rozważę w przyszłości wykupienie wersji premium (przez pół roku jest darmowy więc można sobie popróbować)>Ściągnąłem sobie aplikację na telefon i słucham podczas biegania. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach