Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Cześć, a znacie już Deezer.com? Od niedawna jest dostępna polska wersja. Myślę, że ucieszy wszystkich audiofilów icon_smile.gif
Wybierasz sobie albo playlistę albo kanał radiowy, który Cię interesuje i słuchasz do woli! Za darmo. Wreszcie mam nieograniczony dostęp do wszystkiego co lubię. I co też ważne, nie obciąża mi łącza. Nie dość, że można słuchać muzyki za darmo non stop, to jeszcze kryje w sobie mnóstwo aplikacji! Ja jeszcze wszystkich nie przetestowałam, ale czuję że to fajne narzędzie, a Wy co sądzicie? Super poszerza muzyczne horyzonty.
  • 1 month later...
Napisano
Jak w jakości? Chodzi Ci o jakość serwisu czy jakość muzyki? Z tego co wiem, to przy koncie premium jakość jest taka jak z płyt CD - 320 kb/s. Co do jakości serwisu to przejrzyście się przegląda. Nie ma jednego działu na drugim.
Napisano
Tyle, że płyty niedługo przepadną, bo CD są dużo mniej wytrzymałe niż winyle. A Deezer idzie z duchem czasu. Jest prosty w obsłudze i pozwala słuchać muzyki wszędzie, wystarczy mieć chociażby telefon:)
Napisano
Robiąc jeszcze @up co do rozwoju Deezera. Zauważyłem, że serwisy muzyczne nie są już tylko muzyczne. Chodzi mi o program partnerski Deezer API i o aplikację, która umożliwia umawianie się na randki w oparciu o gust muzyczny. I to jest fajne, że sprawdza się niesprawdzone.
Napisano
Dobry motyw z tym API icon_smile.gif Wspólne sluchanie muzyki w sumie może zbliżać więc czemu nie:D Ciekawe tylko, czy dużo osób się w to wkręci, bo niektórzy z dystansem podchodzą do nowości.
Napisano
Cytat

Tyle, że płyty niedługo przepadną, bo CD są dużo mniej wytrzymałe niż winyle.

Kto Ci takich rzeczy nagadał?
Cytat

Jest prosty w obsłudze i pozwala słuchać muzyki wszędzie, wystarczy mieć chociażby telefon:)

Mój DAP też pozwala i śmiem twierdzić, że robi to nieporównywalnie lepiej niż komóreczki z deezerami.

Panie, skończ Pan już tę reklamę. icon_biggrin.gif
Napisano
W pierwszym poście faktycznie był tryb żeński, ale cały temat wygląda trochę tak, jakby był pisany przez jedną osobę z trzech kont? icon_biggrin.gif Tej teorii trochę przeczy niezgodność płci krakowiaka i dwóch pozostałych użytkowników, ale gdyby za mistyfikację misterną to wszystko poczytać?

Chociaż ja do tej pory myślałem, że odpisuję krakowiakowi, a nie Inie. Eeee... No nic, pozdrawiam!
  • 1 month later...
Napisano
A to ładne icon_smile.gif Wchodzę na forum po miesiącu, a tu podejrzenie, że się podszywam icon_smile.gif

Widzę, że dyskusja już zamknięta. No i dobrze. Wybrałem Deezer, nie żałuję i jeśli miałbym wybrać znowu jakiś serwis streamowych, to znowu byłby to Deezer.

Pozdrawiam icon_smile.gif
  • 4 weeks later...
Napisano
Dużo w ostatnim czasie słyszałem o tej platformie i aż z ciekawości zainstalowałem sobie 2 tygodnie temu i jak na razie jestem na tak! Mają całe mnóstwo różnych utworów w dobrej jakości. Jest bardzo wygodny. Nie wykluczam, że rozważę w przyszłości wykupienie wersji premium (przez pół roku jest darmowy więc można sobie popróbować)>
Ściągnąłem sobie aplikację na telefon i słucham podczas biegania.