falubaz Napisano 21 lutego 2013 Udostępnij Napisano 21 lutego 2013 Witam jestem żółtodziób jeśli chodzi o audio sprzęt i szukam pomocy !!! Posiadam Kino domowe od 3 dni Sony DAV-TZ140 pod spodem linkhttp://www.sony.pl/product/hcs-surround-ki...r/dav-tz140#tab i moje pytanie jest takie da radę podłączyć do niego wzmacniacz ? jeśli tak to jaki i jak to mam zrobić bo nie wiem kogo pytać a na takim forum jesteście ogarnięci i mi pomożecie pewnie z góry dzięki za jakieś info. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 21 lutego 2013 Udostępnij Napisano 21 lutego 2013 Przecież wzmaczniacz jest w jednym "pudełku" z odtwarzaczem i tunerem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falubaz Napisano 22 lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 22 lutego 2013 tak wiem ale chciałbym jakiś dodatkowy wzmacniacz podłączyć Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamc Napisano 22 lutego 2013 Udostępnij Napisano 22 lutego 2013 To wygląda, że nie obejdzie się bez pytania : po co Ci wzmacniacz dodatkowo? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 22 lutego 2013 Udostępnij Napisano 22 lutego 2013 Co ? Wzmacniacz pod wzmacniacz ? Będzie czuć spalenizną . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts