Excalibue Napisano 5 marca 2013 Udostępnij Napisano 5 marca 2013 Przepraszam, niedoczytałem. Myślałem, że chodzi o porównanie integra/zewnętrzna.Według mnie jest sens kupić takiego Xonara. To popularna karta, jak będzie chciał kupić coś nowego to odsprzeda bez problemu.Tomus odbierz prywatną wiadomość w sprawie wysyłki.A tak na marginesie, może ktoś ma konto w mbanku i mógłby do jutra pożyczyć 6zł ? Chciałem dzisiaj nadać kuriera dla tomus'a, ale zapomniałem,że wypłaciłem pieniądze z konta, zostało tylko 22zł, kurier -27..Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 5 marca 2013 Udostępnij Napisano 5 marca 2013 Jak jeszcze nie masz tej kasy, to mogę Ci pożyczyć. Podaj mi swoje dane na PW, a Ci prześlę pieniądze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Excalibue Napisano 5 marca 2013 Udostępnij Napisano 5 marca 2013 Poszlo na pw. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Excalibue Napisano 7 marca 2013 Udostępnij Napisano 7 marca 2013 Napisz tomus koniecznie jak to gra, bo widzę,że wzmacniacz już doszedł Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 7 marca 2013 Udostępnij Napisano 7 marca 2013 No napisz oczywiście. Ale najlepiej co najmniej po kilkunastu godzinach grania. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomus95 Napisano 7 marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 marca 2013 Jutro dopiero mają kolumny przyjść ale tylko podłączyć bo wszystko ustawione i kable już przeciągnięte w miejsca gdzie będą kolumny. Jestem zaskoczony wielkością wzmacniacza myślałem że wzmacniacze to pół mniejsze urządzenia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomus95 Napisano 18 marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 18 marca 2013 Co tu wiele mówić o sprzęcie, gra po prostu genialnie czyściutko chociaż na na razie komputer i format mp3. Nigdy nie słuchałem z taką przyjemnością. Teraz zostaje kupić jakieś źródło dźwięku ale nie wiem co . I jeszcze jedno pytanie czy format dźwięku flac to dobra jakość ??? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 18 marca 2013 Udostępnij Napisano 18 marca 2013 Najlepsza! http://pl.wikipedia.org/wiki/Free_Lossless_Audio_Codec Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Excalibue Napisano 18 marca 2013 Udostępnij Napisano 18 marca 2013 Sam flac to format bezstratny więc chyba lepiej się nie da. W sieci jednak różne flac'i można spotkać, może to być np : mp3 zamieniona ponownie na flaca i wtedy bitrate mimo, że wyższy to jakość pozostaje empetrójkowa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts