samfisher74 Napisano 26 marca 2013 Udostępnij Napisano 26 marca 2013 Witam , noszę sie z zakupem w najbliższym czasie nowego tv do mojego kina domowego , może być LED lub Plazma , przynajmniej 42" . Prosze o porade który tv przez was wykorzystywany dobrze obsługuje ARC . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiek Napisano 26 marca 2013 Udostępnij Napisano 26 marca 2013 Loewe connect id Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samfisher74 Napisano 27 marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 27 marca 2013 fajne a nie ma czegoś do 3000 zł ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlus Napisano 29 marca 2013 Udostępnij Napisano 29 marca 2013 Moi ziomkowie mają ten LG 47LW570S. ARC obsługuje bardzo poprawnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samfisher74 Napisano 1 kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 1 kwietnia 2013 ja mam w tej chwili LG led 37" i niestety z ARC mam problemy , znaczy sie nie mam problemów po prostu nie działa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts