Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
witam,

nabyłem słuchawki firmy ABBA sound, model L-2000
i pytanie mam do Was, bardziej doświadczonych czy ktoś cokolwiek słyszał o tych słuchawkach?
w sieci nie znalazłem żadnej informacji na ich temat, a nie mam nawet możliwości ich podłączenia, bo mają jakąś inną wtyczkę, okrągłą i z 5 pinami w środku.
mam do nich oryginalne pudełko i ogólnie wyglądają na bardzo stare, ale są w idealnym stanie

pozdrawiam

DSC01446.jpg

DSC01446.jpg

DSC01446.jpg

DSC01446.jpg

DSC01446.jpg

DSC01446.jpg

Napisano
słuchawki już grają, miałem jeszcze do nich przedłużacz i go przerobiłem na minijack i narazie tylko pod lapkiem grają, w tygodniu będę miał końcówkę pod duży jack i dopiero pod wzmacniacz podłącze

są 100% sprawne, a dźwięk jakoś ciężko mi zdefiniować, nie jest idealny, ale ma taki 'smaczek', który przypadł mi do gustu, odnoszę wrażenie że grają jak stare sprzęty typu Diora

tylko nie mam pojęcia z jakich one są lat, czy to jakiś high-end, czy budżet liga, sprzedać to ich nie sprzedam, ale chciał bym coś więcej o nich wiedzieć, na pudełku jest jeszcze napisane że wyprodukowane w Korei .

pozdro