bzykuboss #1 Napisano 11 maja 2013 witam, nabyłem słuchawki firmy ABBA sound, model L-2000i pytanie mam do Was, bardziej doświadczonych czy ktoś cokolwiek słyszał o tych słuchawkach?w sieci nie znalazłem żadnej informacji na ich temat, a nie mam nawet możliwości ich podłączenia, bo mają jakąś inną wtyczkę, okrągłą i z 5 pinami w środku.mam do nich oryginalne pudełko i ogólnie wyglądają na bardzo stare, ale są w idealnym stanie pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kostku #2 Napisano 11 maja 2013 Hej, ale na zdjęciu z pudełka jest normalny jack, prawda? Może ktoś je rekablował. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel #3 Napisano 11 maja 2013 Mam radykalne rozwiązanie. Utnij tę końcówkę, kup wtyk typu jack i zamontuj go na kabel. Jeśli nie potrafisz każdy elektronik zrobi to za kilka złotych. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bzykuboss #4 Napisano 12 maja 2013 słuchawki już grają, miałem jeszcze do nich przedłużacz i go przerobiłem na minijack i narazie tylko pod lapkiem grają, w tygodniu będę miał końcówkę pod duży jack i dopiero pod wzmacniacz podłączesą 100% sprawne, a dźwięk jakoś ciężko mi zdefiniować, nie jest idealny, ale ma taki 'smaczek', który przypadł mi do gustu, odnoszę wrażenie że grają jak stare sprzęty typu Dioratylko nie mam pojęcia z jakich one są lat, czy to jakiś high-end, czy budżet liga, sprzedać to ich nie sprzedam, ale chciał bym coś więcej o nich wiedzieć, na pudełku jest jeszcze napisane że wyprodukowane w Korei .pozdro Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kostku #5 Napisano 12 maja 2013 Znalazłem coś takiego za 20 euro.http://en.todocoleccion.net/abba-stereo-headphones~x27163766Więc cuda to raczej nie są. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bzykuboss #6 Napisano 12 maja 2013 dzięki bardzo, właśnie o to mi chodziło cuda nie są, ale mi się podobają Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach