adwi #1 Napisano 25 czerwca 2013 Witam,na wstepie przepraszam za brak polskich znakow ale nie mam mozliwosci korzystania z polskiej klawiatury.Mam zamiar wyposazyc swoj pokoj w dosc uniwersalne centrum multimedialne. Bede uzywal tego w 20-30% do ogladania filmow a reszta do muzyki/radia. Oprocz tego zalezy mi na tym abym mogl odtwarzac muzyke przez siec (np. z laptopa).Zastanawialem sie nad Yamaha RX-V473 (moze 673?) + jakies glosniki. Szczerze mam niewielkie pojecie jesli chodzi o dobor sprzetu muzycznego, nie jestem jakims audiofilem, ale zdecydowanie potrzebuje czegos wiecej niz mini wiezy.Pokoj do ktorego bym chcial to wstawic ma kolo 15-20m2.Czy ktos moglby mi doradzic lub nakierowac mnie jaki zestaw powinienem kupic?Pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Q21 #2 Napisano 26 czerwca 2013 Witaj,jeśli zależy Ci na uniwersalnym, multimedialnym zestawie, zwróć uwagę na konfigurację Yamaha RX-V673, Denon AVR-1713 lub Onkyo TX-NR515 oraz zestaw kolumn Boston Acoustics Classic MK2 SET 5.0 (http://www.q21.pl/boston-acoustics-classic-mk2-set-5-0.html).Serdecznie zapraszam do naszego salonu na odsłuchy, w przypadku pytań służę pomocą. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach