audionet Napisano 17 lutego 2008 Udostępnij Napisano 17 lutego 2008 Ma wystarczającą rezerwę mocy aby zagrać każdy rodzaj muzyki. Ale jeśli ci leży Copland to chyba trzeba brać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arti Napisano 17 lutego 2008 Autor Udostępnij Napisano 17 lutego 2008 hmm...wcale mi nie zalezy aby moj system wzbogacil wzmak Coplanda. poszukuje naprawde cos dobrego aby oddal piekno muzyki...jestem otwarty na Twoja propozycje w postaci wzmaka Audioneta...mysle abys mogl zdobyc dla mnie numre tel priva do wlasciciela wzmaka.w czwartek przylatuje do szczecina i moglbym sie z nim skontaktowac...pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arti Napisano 13 marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 13 marca 2008 witam ponownie po krotkiej mojej nieobecnosci. niestety operacja kolana uniemozliwila mi przebywanie na forum.do kolegi Audoneta: telefon do Pana Michala Lewandowskiego ktory posiada wzmaka Audineta w szczecinie zapisalem lecz niestety nie zadzwonilem do niego w tej sprawie. Teraz przez dluzszy czas nie bedzie mnie w szczecinie poniewaz musialem wrocic do Londynu...coz pomalu wznawiam poszukiwania wzmacniacza do mojego cd.tymczasem pozdrawiam wszystkich forumowiczow Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 13 marca 2008 Udostępnij Napisano 13 marca 2008 O ile wiem wzmacniacz nie sprzedany Michał tak naprawdę nie wie czy chce go sprzedać więc nic w tym kierunku nie robi,życzę powrotu do zdrowia .A wtedy gdy będzie taka chęć zadzwonić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arti Napisano 14 marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 14 marca 2008 dobrze wiedziec ze wzmaczniacz jeszcze nie sprzedany z jednej strony rozumiem p.Michala bo z dobrymi elementami systemu naprawde trudno sie rozstac...wiem to z autopsjii.dziekuje bardzo za zyczenia powrotu do zdrowia!widzisz sport to zdrowie...bedzie dobrze pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 14 marca 2008 Udostępnij Napisano 14 marca 2008 Czyżby narty? Niedawno koledzy z forum byli na nartach i mcieszyliśmy się że wrócili cali i zdrowi. Czyżby jednak nie wszyscy? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arti Napisano 14 marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 14 marca 2008 niestety nie narty...stara kontuzja z jednych zawodow karate.uszodzona lekotka ciesze sie bardzo ze koledzy forumowicze calo i szczesliwie wrocili z wojazy narciarskich...pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 14 marca 2008 Udostępnij Napisano 14 marca 2008 Ale uszy zdrowe można słuchać.To najważniejsze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arti Napisano 14 marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 14 marca 2008 i wlasnie o to chodzi...narazie docieram wzmaka slychawkowego ASL HB-1 ze sluchawkami Sennheiser HD600. jest dobrze!!!coz dopuki nie kupie wzmaka to bedzie moja podstawa sluchania muzyki... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 14 marca 2008 Udostępnij Napisano 14 marca 2008 Jakoś wolę słuchać muzyki z głośników.choć na pewno zakup wzmacniacza słuchawkowego poprawiłby dźwięk .Hd 600 czekają na naprawę kabla, synowi udało się go trzeci raz urwać,Więc zostały AKG tych mu nie pozwalam brać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arti Napisano 14 marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 14 marca 2008 tez zdecydowanie wole sluchac muzyki z glosnikow ale jak sam napewno sie przekonales nie zawsze jest do tego odpowiedni moment.hd600 i jego kabel!!!to jest chyba najwiekszy problem tych sluchawek.sam juz musialem raz wymieniac a tak na marginesie: poszukuje plyt vinylowych jean michel jarre. jakby Ci sie cos obilo o uszy ze ktos ma do sprzedania to bardzo chetnie sie zainteresuje... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arti Napisano 27 października 2008 Autor Udostępnij Napisano 27 października 2008 niestety nie udalo mi sie nigdzie trafic i kupic koncowki Ushera 1.5 i do niego przedwzmaka wiec wybor padl na hybryde COPLAND CSA14. Razem z moim cd COPLAND CDA277 tworza mega udany duecik pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bert Napisano 27 października 2008 Udostępnij Napisano 27 października 2008 Arti!Gratulacje!To jesteś jeszcze nam winien parę fotek (koniecznie w dużym formacie - bo to piękne "klocki" oraz sążnistą recenzję opisującą brzmienie zestawu, w szczególności opisującą jak duet Coplanda radzi sobie z napędzeniem skrzyń Quadrala! Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts