Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62
  • Created
  • Ostatnia odpowiedź

Top Posters In This Topic

Napisano
hmm...wcale mi nie zalezy aby moj system wzbogacil wzmak Coplanda. poszukuje naprawde cos dobrego aby oddal piekno muzyki...

jestem otwarty na Twoja propozycje w postaci wzmaka Audioneta...

mysle abys mogl zdobyc dla mnie numre tel priva do wlasciciela wzmaka.

w czwartek przylatuje do szczecina i moglbym sie z nim skontaktowac...

pozdrawiam.
  • 4 weeks later...
Napisano
witam ponownie po krotkiej mojej nieobecnosci. niestety operacja kolana uniemozliwila mi przebywanie na forum.

do kolegi Audoneta: telefon do Pana Michala Lewandowskiego ktory posiada wzmaka Audineta w szczecinie zapisalem lecz niestety nie zadzwonilem do niego w tej sprawie. Teraz przez dluzszy czas nie bedzie mnie w szczecinie poniewaz musialem wrocic do Londynu...

coz pomalu wznawiam poszukiwania wzmacniacza do mojego cd.

tymczasem pozdrawiam wszystkich forumowiczow icon_smile.gif
Napisano
dobrze wiedziec ze wzmaczniacz jeszcze nie sprzedany icon_smile.gif
z jednej strony rozumiem p.Michala bo z dobrymi elementami systemu naprawde trudno sie rozstac...wiem to z autopsjii.
dziekuje bardzo za zyczenia powrotu do zdrowia!widzisz sport to zdrowie...bedzie dobrze icon_smile.gif
pozdrawiam.
Napisano
niestety nie narty...
stara kontuzja z jednych zawodow karate.uszodzona lekotka icon_sad.gif
ciesze sie bardzo ze koledzy forumowicze calo i szczesliwie wrocili z wojazy narciarskich...
pozdrawiam.
Napisano
i wlasnie o to chodzi...
narazie docieram wzmaka slychawkowego ASL HB-1 ze sluchawkami Sennheiser HD600. jest dobrze!!!
coz dopuki nie kupie wzmaka to bedzie moja podstawa sluchania muzyki...
Napisano
Jakoś wolę słuchać muzyki z głośników.choć na pewno zakup wzmacniacza słuchawkowego poprawiłby dźwięk .Hd 600 czekają na naprawę kabla, synowi udało się go trzeci raz urwać,Więc zostały AKG tych mu nie pozwalam brać.
Napisano
tez zdecydowanie wole sluchac muzyki z glosnikow ale jak sam napewno sie przekonales nie zawsze jest do tego odpowiedni moment.
hd600 i jego kabel!!!to jest chyba najwiekszy problem tych sluchawek.sam juz musialem raz wymieniac icon_sad.gif

a tak na marginesie: poszukuje plyt vinylowych jean michel jarre. jakby Ci sie cos obilo o uszy ze ktos ma do sprzedania to bardzo chetnie sie zainteresuje...
  • 7 months later...
Napisano
niestety nie udalo mi sie nigdzie trafic i kupic koncowki Ushera 1.5 i do niego przedwzmaka wiec wybor padl na hybryde COPLAND CSA14. Razem z moim cd COPLAND CDA277 tworza mega udany duecik icon_smile.gif

pozdrawiam icon_smile.gif
Napisano
Arti!
Gratulacje!
To jesteś jeszcze nam winien parę fotek (koniecznie w dużym formacie - bo to piękne "klocki" oraz sążnistą recenzję opisującą brzmienie zestawu, w szczególności opisującą jak duet Coplanda radzi sobie z napędzeniem skrzyń Quadrala!
Pozdrawiam