tixel Napisano 21 lipca 2013 Udostępnij Napisano 21 lipca 2013 Witam wszystkich ,proszę o rade w wyborze CD mam do wydania 2500 zł wzmacniacz posiadam ROTEL ra 10 głosniki to Pylon Pearl co do muzyki to najczesciej Rock itp . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 21 lipca 2013 Udostępnij Napisano 21 lipca 2013 Witaj,myślę że warto posłuchać w Twojej konfiguracji moim zdaniem świetny top-loader Rega Apollo-R (http://www.q21.pl/rega-apollo-r.html). Cena trochę wyższa, ale warto, w pełni wykorzystasz możliwości jakościowe Twojego systemu. Drugą propozycją jest odtwarzacz Naim CD5i-2 (http://www.q21.pl/naim-cd5i-2.html), który teraz jest w cenie wyprzedażowej, dzięki wprowadzeniu do sprzedaży najnowszego modelu CD5si.Jeśli masz taką możliwość, serdecznie zapraszam do naszego salonu na odsłuchy, porównania poszczególnych konfiguracji. W przypadku pytań służę pomocą. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tixel Napisano 21 lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 21 lipca 2013 Witam .Brdzo dziekuje za propozycje ale troszkę drogo .Widziałem takie modele np. Yamaha CD-N500 lub rotel RCD-12 , NAD C 546 co myslicie to tych .Z góry bardzo dziękuje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 21 lipca 2013 Udostępnij Napisano 21 lipca 2013 Tylko nowe Cię interesują? Używane możesz kupić już naprawdę super odtwarzacze w tym Rega Apollo.Nie napisałeś nic o brzmieniu. Jaśniejsze - ciemniejsze, ostrzejsze - łagodniejsze, twardsze - miększe itp...? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tixel Napisano 21 lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 21 lipca 2013 co do sprzetu to najlepiej nowy ,a co brzmienia to ostrzejsze Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts