Raf_raf Napisano wczoraj o 11:16 Napisano wczoraj o 11:16 37 minut temu, BlaBla napisał: Właśnie tak sobie siedzę w pracy 🥱 i przeglądam muzyczne portale 😎, a tam wiele ciekawostek muzycznych 🤩, człowiek już nie ogarnia wszystkich informacji... 🤪 Wskazywana w kilku miejscach propozycja na płytę jazzową 2025 made in Poland. Dołączam się do głosu, może nie jest to bardzo nowatorskie, bo takie granie rozbrzmiewa w okół mnie tu i tam ale naprawdę świetnie wymyślone, zagrane, zaaranżowane i mam nadzieję zrealizowane - u mnie na razie tylko ze streamingu. Polecam. Ps. Omasta mi się jakoś z hiphopem kojarzyła, nie wiem dlaczego...🤔 Może z Molesta Ci się kojarzyła 😉 1 Odpisz, cytując
BlaBla Napisano wczoraj o 11:27 Napisano wczoraj o 11:27 10 minut temu, Raf_raf napisał: Może z Molesta Ci się kojarzyła 😉 🤔🤣😁👍 Odpisz, cytując
Sipo Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu Byl u mnie dzisiaj kumpel, posluchac wokali i organ na moich Celestionach. Allegri jednak wybrzmial najlepiej, gesia skorka na rekach. Oczywiscie slucham z plyty a nie z YT. Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu Doskonale brzmiąca płyta i wg mnie jedna z lepszych w dorobku RtF. Okładka jak tytuł - kicz do kwadratu ale muzyka świetna. 1 Odpisz, cytując
Adi777 Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu 9 godzin temu, BlaBla napisał: Ps. Omasta mi się jakoś z hiphopem kojarzyła, nie wiem dlaczego...🤔 Mi też, pewnie jakiś raper po podobną ksywkę 😉 Posłucham dziś w nocy. Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu 25 minut temu, Adi777 napisał: Mi też, pewnie jakiś raper po podobną ksywkę 😉 Posłucham dziś w nocy. No już to @Raf_rafwyjasnil . Molesta - Omasta...🙄 Okrasa...😁 1 Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) Kupiłem właśnie na Allegro, tanim kosztem kilka plyt. Super wydania, z lat 90, używki w idealnym stanie ale wśród nich była jedna nowa plyta, którą kupiłem nie dla muzyki, lecz samej realizacji... Juz pokazywałem niedawno płytę Chesky Records, mają one ogólnie bdb opinie. Tam bylo sacd tu cd - nagrano w tym samym kościele. Powiem tak. Muzycznie nie do końca mój klimat i to wiedziałem. Ale jest to dźwiękowy absolut! Chesky reklamuje swoje nagrania jako w 100% naturalne, realne, nie kolorowane itd. To jest to! Pełen realizm i naturalność! Edytowano 2 godziny temu przez BlaBla 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts