BlaBla Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Chyba jedyna czeska (a ściśle - czechosłowacka) płyta jaką mam. Właściwie plyta jest polska - GAD Records, a zespół czechosłowacki. Koncert rewelacyjny. Mam w planie nabyć kilka ich innych płyt. Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Nie wiem, czy to dobry czas, czy zły, ale dziś wypada 57 rocznica debiutu Led Zeppelin „the only way to fly”… 2 Odpisz, cytując
Raf_raf Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 16 minut temu, MarcKrawczyk napisał: Nie wiem, czy to dobry czas, czy zły, ale dziś wypada 57 rocznica debiutu Led Zeppelin „the only way to fly”… Ile razy jeszcze trzeba powtarzać, że z nimi zawsze jest dobry 😁 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu No to, lecimy 😇 https://pl.wikipedia.org/wiki/The_Complete_Studio_Recordings_(album_Led_Zeppelin) 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts