sonique Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu 14 godzin temu, BlaBla napisał: Piękna płyta, jak większość Anourara, słuchałem ponownie kilka dni temu. Przestrzeń o zapachu zadumy. A tych autografów to Ci szczerze zazdroszczę. 1 Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 56 minut temu Napisano 56 minut temu (edytowany) W takie rejony niespodziewanie trafiłem. Jak to się czasem dzień zaskakująco kończy 😌. Skłonił mnie do tego pewien serial i zasłyszane tam ich wspaniałe Blinded By The Lights (niestety nie mam płyty z tym utworem). Genialny był teledysk do tej piosenki ale kto dziś pamięta teledyski... Edytowano 55 minut temu przez BlaBla Odpisz, cytując
Raf_raf Napisano 46 minut temu Napisano 46 minut temu 9 minut temu, BlaBla napisał: W takie rejony niespodziewanie trafiłem. Jak to się czasem dzień zaskakująco kończy 😌. Skłonił mnie do tego pewien serial i zasłyszane tam ich wspaniałe Blinded By The Lights (niestety nie mam płyty z tym utworem). Genialny był teledysk do tej piosenki ale kto dziś pamięta teledyski... Ja pamiętam teledyski i ten jeden konkretny. Fakt, dobry kawałek i mocny teledysk 🙂 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts