DiBatonio Napisano Niedziela o 22:49 Napisano Niedziela o 22:49 (edytowany) Słuchawkowo. https://tidal.com/album/181019315/u Edytowano Niedziela o 22:49 przez DiBatonio Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Dzisiaj byłem w Westminster Abbey, gdzie stałem na płytach grobowców takich kompozytorów jak Purcell, Saltanford, Haendel!! Na pamiątkę płyta, co prawda nie nagrobna 🤣 ale nagrana tam, przez ichni chór i na tamtejszych organach. Na razie tylko streaming na słuchawkach, ale plyta jakby co jest. Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Poleciła mi wytwórnia ACT, komentarze pod płytą wiele mówią.... Na pewno nie jest to kolejne wcielenie Diany Krall czy Patricii Barber. Niektóre utwory to naturalnie klasyczne brzmienie gatunku (rewelacyjnie nagrane) ale są niezłe perełki, świetnie zaaranżowane jak Lamento, Momento Magico czy wlasciwie rockowo wyspiewani Ghost Riders... Na pewno duże i pozytywne wrażenie wywołuje zaśpiewany pp koreańsku (?) Arirang...! Coś świeżego. Odpisz, cytując
Recommended Posts